Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapmayı bırakın

Oyun oynamaya girmedin.Kime meydan okuduğunu kime başkaldırdığını bile bile giriyorsun yani kelle koltukta kabul etmişsin demektir.Burda boş duyar kasıyorsunuz sadece.Sen diyorsun ki kurtuluş savaşında komutanlardan biri esir düştü Atatürk gidip onu kurtarsın sence bu mantıklı mı?Senin davan o adamı kurtarmak mı yoksa milleti kurtarmak mı?Senin davan neyse önceliğin odur.
Biz komutanları da kurtarırız yeri gelince de senin dediğinin dragonla zerre misal alakası yok zira herif devrim adına da hiçbir halt yemiyor. Bu saydığımız isimler olmasa ortada yaprak kımıldamıyor devrim adına. Yetmiyor üstüne bir de zarar veriyor. O da yetmiyor eğer meselesi davasıysa kumayı yollayana kadar madem güvenlik zaafı var git çök veganın tepesine, böyle fırsat bulmuşsun ne demeye böyle bir gerzeklik yapıyorsun diye de sorarlar çakma ejdere.
Ginny oyun oynamaya girmedi ve en ağır şekilde bedel de ödedi. Bu karaktere burada gerizekalı demek çok da makul bir karşılık olmasa gerek. Pek de dolu atmıyorsun be luke :(
 
Eiichiro Oda etraflıca düşünemeyen çapsız editörler tarafından çevrili bomboş bir yazar sıkıntı bu.

Shanks, Momo diyaloğu da çok saçmaydı.
Beyazsakal, Wano mevzusu da çok saçmaydı.
Sabo'nun hafızasını geri kazanma şekli de çok saçmaydı. Bomboş yazar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık