Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma’nın tek başına yeterli bir gücü olmayabilir, Dragon ise hem devrimcilerin lideri hem de serideki en güçlü adamlardan biri. Tabii ki Kuma’dan daha ağır eleştirilir.
Şu çocuğun ne gücü vardı da sevdiğine zarar gelmesin diye paraladı kendini?

O kadar Kuma sahnesi çizildi. Bir tane Dragon'a Ginny için delirdiği sahne çizmedi. Kuma o masaya yumruğunu vuracaktı. Gerekirse devrimci olmayı bırakacaktı sevdiği için. Dragon'a rest çekip Marie Jos'a ölümü göze alarak gidecekti.
Dragon'un defteri elbet kabarık. Gördüğümüzle yaptığı icraatı yok. Tepki verdiği bile yok. Bakıp dinliyor öylece. Evlat zayıflıktır diyor vs. Fakat Ginny'de ben asıl bileti Kuma'ya keserim. Kendisine tek eksiyi burada yazdırdı. Sonra Dragon gelir arkasına.
 
Bu hafta Dragon'u az gömelim dedik yine malzeme vermişler. Kendi çocuğu Loguetown'da yakalanınca ortama damlayan Dragon gariban yoldaşları yakalanınca bu tarifeyi çekiyorsa artık Gorosei'yi 1 vs 5'te alsa bile kurtaramaz...
Şehrin göbeğiyle kutsalların mekanını bir tutan zihniyet hmm bu tadı bilirim saf hater tadı bu.
 
Gidip devrimci oluyorsun eğitim alıyorsun asker gibi ajan gibi sonra daha ilk seferde enselenip esir düşüyorsun aynen devam edin biz arkadan el sallarız :byee:
Doğu ordusu komutanısın ama daha ilk seferin oluyor ve hükumet gücüne sahip birileri tarafından da enselendiğin için suçlunun büyüğü sen oluyorsun Ginny :(
Reis bu mevzuda her yorumunda daha üst düzey bir şey yazıyorsun. :oops:
 
Dragon fanları konuyu Kuma'ya çekip yapılan yanlışın yükünü azaltmaya çalışıyor. Dragon daha kendi yoldaşı için bile kılını kıpırdatmıyorsa devrim yapmak neyine?
 
Ben de biliyorum Dragon daha major bir karakter olduğu için topa daha çok tutulacağını ama ben kimsenin Kuma'ya yorum yazdığını görmedim neredeyse.. veya Kuma harekete geçmek için çaba harcamayınca Kuma'ya üzüldüğüme pişman oldum falan diyen. Çünkü forumdaki herkes biliyor Oda'nın o mevzuyu teğet geçtiğini basiretsiz bir yazar olduğunu ama.. tabi herkes işine geldiği gibi takılıyor..
Yazdık usta. Kuma da eksi yedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık