Kız insanların yaşıyla oynuyor diye biliyorduk bir anda lastik olup g3 çaktı ben Nika'yım diyerek. Bu mantıkla her istediği kişinin gücünü alıp kullanması lazım ama bence Nika'ya özel bıracak ve Nika'nın hayalleri gerçekleştirme saçmalığını burada göreceğiz.@RedTeroR
Oda için birkaç ihtimal var ama nikaya bir ruhaniyet atfedip bunu yaparsa, bunu yapamayan karakterleri güç yönünden ya küçümsemeye başlayacağız seri ilerledikçe ya da roger,wb gibi isimler nikalık gösterecek bir yerlerde. İki türlü de laf atışmalarımız belki sarar ama serinin değeri düşer.
Ben meyvelerin kökenini yin-yang gibi karanlık ve beyaz (güneş) üzerinden bağlar mı diye düşündüm ilk bilgiler geldiğinde ama bu sefer de bu mantığı seriye yedirmek için birkaç yılımızı heba eder çok yormaya başlar. Kurgusal açıdan geniş bir alan verir ama zaten op neredeyse çakma frankofon sosyetenin mezhebinden daha geniş bir hal aldı. Daha mevzuyu dallandırmadan toparlasın istediğimden bu ihtimali sevmedim.
Bir yanlış bilgi daha ekleyeyim dedin yani oraya Enmanın yaptığı işi daha kendisinde kral haki olduğunu bilmeyen zoroya yüklüyorsan ne demeye nikayı bilmiyor diye luffyye sallıyorsun la?Kız insanların yaşıyla oynuyor diye biliyorduk bir anda lastik olup g3 çaktı ben Nika'yım diyerek. Bu mantıkla her istediği kişinin gücünü alıp kullanması lazım ama bence Nika'ya özel bıracak ve Nika'nın hayalleri gerçekleştirme saçmalığını burada göreceğiz.
Kral hakiyi saldırılarına ilk ekleyen karakter Zoro olmuştu, g3'ü ilk kullanan karakter de Bonney oldu not düşelim
Kral hakiyi biliyor mu da saldırılarına eklemiş köylü zoro ?Kız insanların yaşıyla oynuyor diye biliyorduk bir anda lastik olup g3 çaktı ben Nika'yım diyerek. Bu mantıkla her istediği kişinin gücünü alıp kullanması lazım ama bence Nika'ya özel bıracak ve Nika'nın hayalleri gerçekleştirme saçmalığını burada göreceğiz.
Kral hakiyi saldırılarına ilk ekleyen karakter Zoro olmuştu, g3'ü ilk kullanan karakter de Bonney oldu not düşelim
Bu arada yaşı üzerinden bonneyin gücüyle luffyyi ezmeye çalışan "daha önce g3 açtı" diye bize taş atan kaşyürekli redimiz, luffynin zorodan yaş olarak iki yaş önce bu seviyelere geldiğini ve çoktan kendisine tur bindirdiğini görmezden geliyorKral hakiyi biliyor mu da saldırılarına eklemiş köylü zoro ?
Bu neyi değiştirir kullanmış, sen de gelip @Alpamis gibi saldırısına değil kral haki saldı orada demeyeceksin herhalde xDKral hakiyi biliyor mu da saldırılarına eklemiş köylü zoro ?
Git köşede ağla Reis xDBu arada yaşı üzerinden bonneyin gücüyle luffyyi ezmeye çalışan "daha önce g3 açtı" diye bize taş atan kaşyürekli redimiz, luffynin zorodan yaş olarak iki yaş önce bu seviyelere geldiğini ve çoktan kendisine tur bindirdiğini görmezden geliyor
Senin yaşına gelince düşünüp ağlarım ya şimdi senden önce ağlamış gibi olmayayım
Yaşlılarla düzgün konuşSenin yaşına gelince düşünüp ağlarım ya şimdi senden önce ağlamış gibi olmayayım