Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100: Teşekkür Ederim, Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 54.7%
  • Orta

    Kullanılan: 40 28.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklifin yapıldığı kareler sinir bozucuydu. Şu tepkileri verebildiğine göre insani vicdanın var olmalı değil mi? Meyvelerden haberdar olan adam. Ee be tüm bunlardan sonra başlarım bilimine deyip bari sen deseydin Kuma'ya git Law'ı bul diye ya.


Tabi iş başına koyulunca bu kadar hevesli olmanla bi anda unuttun o vicdanı. Çok heyecanlanmış olmalısın yapacağın silahla. :artiz:
Keşke benden 5 tane daha olsaydı dediği yerde sıfatı eşkalim


Küçük Emrah'tan beter ettin Kuma'yı, yazık ettin Oda. ./
O mevzu Kuma'nın mallığı Vegapunk sadece kan alıp bırakacakmış iyileştirebilirim diyor yani Syborg ve hafıza silme mevzusu Satürn ile alakalı.

Yıllarca tedavisi olmayan bir hastalık için tedavi bulmaya çalışıp herkesin elinde olan meyve kitabına bakmayıp, korsan olan Law'ı bulamamak saçmalık ötesi bir mevzu. Ace bile bir kayıkla Teach'i kolayca takip edebildi 1 yılda da bulmuş gibi gözüküyor bundan 3.5 yıl önce hala WB'nin gemideymiş Teach. Ne olduysa 1.5 yılda olmuş.
 
Ben Dragon, Kuma ve İvankov hakkında çok basit bir şey söyledim, bu kadar derine inmeye gerek yok. Ginny'yi kurtarmaya yönelik herhangi bir girişimleri çizilmedi mangada. Kız tecavüze uğrarken 2 yıl boyunca beklemişler. Ginny Kuma'nın sevdiği kadın, İvankov'un manevi kardeşi ve Dragon'un nakaması. Devrimcileri de öyle bir anlatmışsın ki üyeler arası samimiyetin olmadığı buz gibi soğuk bir ortam gibi geliyor kulağa. Bu insanların arasında nakama bağı var bildiğin. Ivankov sırf Dragon'un oğlu diye Luffy'ye yardım etmek için kendini Marineford cehennemine atmıştı. Devrim Ordusu'nun kurucu ekibinden biri olan Ginny'den bahsediyoruz. Benzer durumlarda Garp ve Luffy'nin yaptıklarını gördük. Dragon Monkey D. ailesinin yüz karası çıktı. Bu konuda sebebi ne olursa olsun tutunduğu tavır bana çok ters.

Dragon çok ulvi bir amaca giden yolun tek anahtarıymış gibi yazmışsın ama işin sonunda yine her şeyi Luffy çözecek. Şimdiden Devrim Ordusu'ndan daha çok icraat yaptı. Dragon'un elini attığı ülkelerde ya indirdikleri kral geri dönüyor ya da direkt ülkeyi haritadan siliyorlar. WG'nin kötü olduğu belli zaten Oda gözümüze sokuyor her fırsatta. Kimse de WG iyi yapıyor demiyor.
İki yıllık süreçte yaşanılanlar gösterilmedi maalesef.

Garp ve Luffy örneği vermişsin. Luffy Jinbei’yi arkasında bıraktı. Garp ise Coby’i kurtaracağın ayağına öldü veya tutsak edildi. Ayrıca Ace ve neredeyse Luffy ölüyorken kılını kıpırdatmadı. Bu gibi şeylere bakarak her karakteri itin bir yerine sokmak mümkün. Devrimcileri sadece amaç ve gaye olarak değerlendirmek lazım. Sadece iki adet örneğe bakıp da silip atmak yanlış. İşin sonunda hepiniz Dragon’u destekleyeceksiniz. Wg’yi yerle bir edecek kişi sonuçta.

Ginny mevzusu ucuz bir duygu sömürüsü hamlesinden başka bir şey değildi bu arada. Malum bölümden bir bölüm önce aynen olacakları tahmin eden bir üye vardı. Ginny kaçırılabilir, Bonney Kuma’nın öz kızı olmayabilir, belki de Kutsal Ejder’in çocuğudur, işin sonunda Ginny ölür falan diyordu. Ben de onu alıntılayıp Oda bu kadar karanlık bir hikaye çizmez demiştim. Arkadaş aynen “Oda Dram için çizebilir böyle şeyler” dedi. Bir bölüm sonra gördük ki adamın dediği şeyler aynen gerçekleşti. Oda dram yapacağım ayağına saçmalamış maalesef. Hani olayın detayı da yok, kaçırılsın, tecavüz edilsin, 2 yıl zulüm görsün, işin sonunda Kuma’nın ellerinde ölsün falan filan, tamamen 5 dakikalık dram arayışıyla düşündüğü, ayrıntısına kafa yormadığı boş bir dram kasma çabası. Altı doldurulmayıp direkt atlandığı için de millet Dragon’a sallıyor.
 
Forumun geneli Kutsal Ejder fanı zaten ondan dolayı Dragon'a operasyon çekiyorlar. Bu FB'de Dragon'la alakalı hiç bir şey olmadığını kendileri de bilmekte. Benim anlamadığım Ginny'i kurtarmadı diye yargılıyorlar Dragon'u ki bu FB'de en mantıklı suçlama oydu, aynı zamanda Ginny'i o hale getiren Ejderlere ve Ejder KÖPEĞİ amirallere övgü yorumu atıyorlar. xd
Bu denizci, kutsal ejder fanlarıyla uğraşılmaz. Oda tarafları net bir şekilde belirlemiş, millet trollemeye mi çalışıyor, ciddi ciddi saçmalıyor mu anlamak mümkün değil.
 
Oda’nın amacı WG, WG’nin tepesindeki Gorosei, Im, bilhassa Saturn’e kin ve nefret beslenmesini temin etmek. Bunun adına FB çiziyor, onca ayrıntıya yer veriyor, bunları gören bazı üyelerin takındığı tavır;

Dragon kötü
Wg iyi.

Oda forumdaki yorumları görse, bazı üyelere dava açar.
Forumun geneli Kutsal Ejder fanı zaten ondan dolayı Dragon'a operasyon çekiyorlar. Bu FB'de Dragon'la alakalı hiç bir şey olmadığını kendileri de bilmekte. Benim anlamadığım Ginny'i kurtarmadı diye yargılıyorlar Dragon'u ki bu FB'de en mantıklı suçlama oydu, aynı zamanda Ginny'i o hale getiren Ejderlere ve Ejder KÖPEĞİ amirallere övgü yorumu atıyorlar. xd
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır." diye bir atasözü var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık