Boşlukta bıraktığı zaman dilimi eleştirilere yol açıyor. Ya kurtarmayı deneyip başaramadılar ya da hiç denemediler. Bunu net göstermedi.En benim diyen Dragon haterı bile bu senaryoyu yazamazdı, Oda çok büyük ayıp yaptı usta xd
Boşlukta bıraktığı zaman dilimi eleştirilere yol açıyor. Ya kurtarmayı deneyip başaramadılar ya da hiç denemediler. Bunu net göstermedi.En benim diyen Dragon haterı bile bu senaryoyu yazamazdı, Oda çok büyük ayıp yaptı usta xd
Kaç katmanlı bir ima bu okurken resmen ben rahatsız oldum...Bu zamanı bekliyormuşsun gibi geldi bana xd
Cam fanusla gezinirken yakalandım maalesef ifşa oldukDragon’a saldıran kutsal ejder fanları tam liste;
@Dattebayo..!
@carpe d. em
@Whitebear D
@Alpamis
@II. Invictus
Bunlar İtilaf Devletleri. İttifak devletleri kim kim? Zira savaş ilan etmişsin de.Dragon’a saldıran kutsal ejder fanları tam liste;
@Dattebayo..!
@carpe d. em
@Whitebear D
@Alpamis
@II. Invictus
Benim tanıdığım ejder fanı olarak @RedTeroR var ama onun dışında dragon için kötü his bile besleyemem reis. Ona da değmez.Dragon’a saldıran kutsal ejder fanları tam liste;
@Dattebayo..!
@carpe d. em
@Whitebear D
@Alpamis
@II. Invictus
Arkadaş futboldan anlamıyordu meğer opden de anlamıyormuş.İyi forumlarDragon’a saldıran kutsal ejder fanları tam liste;
@Dattebayo..!
@carpe d. em
@Whitebear D
@Alpamis
@II. Invictus
Ya Roger sadece Hakiye kral oldu diyorsun da Kral dediğin şey de Gizlice Bm'den pone çalma onu Kid'de yapıyor. Bir de En büyük rakibine secde edip yardım alma onu Law secde etmeden yapıyor.Roger’in 10’da 1’i edemez Luffy. Roger’in Nikası yoktu çünkü. Nika olmadan sadece hakiyle bu evrenin korsan kralı oldu.
@Skywalker ve ejder lobisi: Ya sev ya terket!Ben Dragon'u severim adam bir şey yapmıyor dedik diye yemediğimiz hakaret kalmadı.Şimdi kutsal ejder fanı olduk...