Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099: Barış Sever

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 49 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 32.6%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Montana Hükümetin haberleri kontrol ettiği söyleyen devrimciler Sabo'nun yalan haberi çıkınca telaşa kapılmıştı.En başta Dragon bi dur gerçekleri öğrenelim dedi bi de... Sabo'ya zerre güveni yok.Bunlar hep eksi yazan ufak detaylar.
Sabo olmasa Kuma'yı da kurtarmayacaklardı.
Oda Dragon'a adam akıllı karakter inşa etmemiş, ortaya yalap şap bir şeyker çıkmış.
 
Gün içinde panel panel manga bilgisi attım konuya. Sen hala diyorsan ki yok kabul etmiyorum ama panel de yok destekleyecek, ne diyeyim sen bilirsin. Ginny kaçırıldı Dragon ne tepki verdi paneli at lütfen. Kuma Vegapunk'a gitti orada ne oldu bitti paneli at lütfen. İvankov hapiste Luffy gel çıkalım dediğinde ne dedi ve Dragon’un oğlunun Luffy olduğunu öğrendiğinde ne dedi at lütfen.
Sen böyle bana laf atmaya başlayacaksan sana hayırlı işler.
Ben kabul etmiyor değilim sen idrak edemiyorsun diyelim.
 
Kaçıyor, sonra diğer köleleri orada bırakmaya gönlü el vermediği için tekrardan geri dönüyor. Tek başına ortama dalıyor, kölelerin alayını kurtarıp Pangaea Kalesi'ni yıkıyor ve şehri ateşe veriyor. Bunu yapan bir tane adamken, siz koca bir organizasyonun aynısını yapamayacağını, risk alamayacağını falan söylüyorsunuz. Koskoca Devrimci Ordu'da Fisher Tiger gücünde bir tane adam yok muymuş?
Dragon, fisher tigerin kesip attığı tırnak olamaz.
 
Adam drag ondan nasıl bıkmış, nasıl sıdkı sıyrılmışsa gidip yanında duracağına mahpus kalmayı yeğliyor. Harekete geçmeden de çıkmayayım demiş ve yıllarını heba etmiş. :)
Heba etmemiş. Asıl kaçsaymış heba etmiş olurmuş. Bakmış bu adamda icraat yok ama planları büyük demiş bari kendimi içeri tıktırayımda içerden adam toplayayım. Bunun yanında kalırsak hamlarız. Büyük bireysin Iva Chan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık