Benim etiketin alaka
Bu durum ile verdiğin örnek aynı derecede değerlendirelemez.Garp'a sallayacam diye abartmaya başladın sanki ?Kuma ve Dragon'un kesin bir şey yapmadığınızı bildiğiniz yerden. Yani hiçlikten
Senin bu dediğin sözünde durmaza kadar gider.
Bak burada da torpil geçiyor torununa. Anlık tereddüt cart curt olabiliyor yani. Aslında düşününce Garp'ın Roger takıntısı da saplantı gibi. Yani WB ya da diğerleri de Roger kadar ya da ona yakın var. Hükümetin pisliklerini deberttiği için mi diyeceğim ama saçma geliyor. Bak o kısım da tuhaf hani. Başka D. sevmiyor diyeceğim Rocks için değil Roger için hareketleniyor.
Nasıl ya reyiz. Sen büyük Luffy fanı değil miydin?Benim etiketin alaka
Öyle tabii ki öyle en büyüğü...Nasıl ya reyiz. Sen büyük Luffy fanı değil miydin?
Aynı rahatlık hapse girende de var.Bu rahatlık ne abi ya.Oğlu Ace hapse düşünce kafasını mermerlere vuruyordu.Adam elinde şarapla takılıyor hallederiz Kadir modunda bile değil. Ray’e laf ediyorduk o kadar onu solda sıfır bıraktı. @Master of Puppets Sen bu konuya yorum yapmış mıydın merak ettim.
Adam drag ondan nasıl bıkmış, nasıl sıdkı sıyrılmışsa gidip yanında duracağına mahpus kalmayı yeğliyor. Harekete geçmeden de çıkmayayım demiş ve yıllarını heba etmiş.Aynı rahatlık hapse girende de var.
Ben mevzuya Garp'a sallayayayım diye gelmedim aksine mevzunun ortasında buldum. Siz Dragon'a sallayacağız diye gösterilmeyen bir süreyi kesin hareketsiz geçirdi diye yorumlarken abartmadıysanız benimki de abartı değil.Bu durum ile verdiğin örnek aynı derecede değerlendirelemez.Garp'a sallayacam diye abartmaya başladın sanki ?
Birader Kuma ile beraber kaçırıldıklarını öğreniyorlar sonra Birden Kuma'nın "o zamandan beri" umursamaz davrandığını belirten bir ifadeyle başka bir mevzuya hareketlendiğini görüyoruz. O boşluktan niye bu kadar eminsiniz? Garp dibindeki torunu için bir şey yapmadı dedi millet ben de mevzuya katıldım. Sanki Dragon'un dibinden aldılar Ginny'i. Garp'ın dibinde Ace öldü ama ve öldükten sonra sinirden Akainu'ya dalmaya gitti. Yanlış bir şey var mı ?Ayrıca Dragon'u Kuma ve Ginny olayında görüyoruz Garp'ı Ace olayında görmüyoruz. @Skywalker Dragon için mabadımızdan sallamıyoruz yani 1 aydır okuduk işte.
Ginny kaçırılır ve ölürBen mevzuya Garp'a sallayayayım diye gelmedim aksine mevzunun ortasında buldum. Siz Dragon'a sallayacağız diye gösterilmeyen bir süreyi kesin hareketsiz geçirdi diye yorumlarken abartmadıysanız benimki de abartı değil.
Birader Kuma ile beraber kaçırıldıklarını öğreniyorlar sonra Birden Kuma'nın "o zamandan beri" umursamaz davrandığını belirten bir ifadeyle başka bir mevzuya hareketlendiğini görüyoruz. O boşluktan niye bu kadar eminsiniz? Garp dibindeki torunu için bir şey yapmadı dedi millet ben de mevzuya katıldım. Sanki Dragon'un dibinden aldılar Ginny'i. Garp'ın dibinde Ace öldü ama ve öldükten sonra sinirden Akainu'ya dalmaya gitti. Yanlış bir şey var mı ?