Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099: Barış Sever

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 49 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 32.6%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon’un rezilliklerini aklamaya çalışıyorlar. Bu gözler bunu da gördü. :D

Ginny olayının en ufak izahi yok. Mantıklı bir açıklama bulamazsın bu konuya dair.
Ginny'i kaçıran da hükümet hani. Bu kadar adi bir işi yapanların bekçiliğini yapanları seviyorlar, Dragon savunmuşlar çok mu :D
 
@Skywalker aslında 1 seferlik bile değil.Korsan olduktan sonra torununu ilk defa görüyor.Bu seferlik sana dokunmayacam diyor fakat bu sözü kısa sürüyor.Yani 1 seferlik bir şey bile yok baktığımızda.
 
devrim ordusu ginny'yi kurtarmaya gidebilirdi ama gitmediler çünkü eğer gitselerdi oda, bu dram ve acı soslu hikayeyi değil de başka bir dram ve acı soslu hikayeyi yazmak zorunda kalacaktı. eninde sonunda bol dramlı bir hikaye okutacaktı bizlere. dramanın dibini ekmekle sıyırmak için bugün de devrimcilerin itibarını zedeledi.
 
Oda'nın Kuma'yı, Clark Kent'in çizgi romanlardaki çizimine benzettiğini düşünüyorum.
Ayrıca yanlış anlamadıysam, Iva'nın ve Inazuma'nın hapsedildiğini Dragon ilk kez duymuyor, bu bilgiyi Kuma'ya o an aktarıyorlar. Dragon'un o an tepki vermemesinin gamsızlık dışında bir sebebi olabilir. Pek tabii gamsızlık şov da olabilir.
Bölümde, Kuma'nın seyahatlerini, bizimkileri ışınladığı adaları vs. görmek hoş oldu. Boney'in şeytan meyve yiyişinin, aşırı "oldu bitti" oluşu rahatsız edici tabii. Kuma'nın ponçik kalbi gerçekten muazzam.
Vegapank'ın kötü kalpli değil, sanki Kuma denek olmaya gönüllü olmasa da Boney'e yardım edecek biri olduğunun havasını sezdim. Satürn'ün kendisini dinlemesine izin verecek kadar aptal bir deha olması ise içler acısı. Açıkçası böyle basitliklere tahammül etmek benim için oldukça zor. Kötü yazarlık demeye dilim uzun süre varmıyordu fakat, bariz kötü yazarlık, ya da sığ yazarlık. Hem böyle derin kurgular oluşturabilip, hem de bu denli sığlık ortaya koymak da Oda'ya özgü sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık