Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099: Barış Sever

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 49 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 32.6%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir şey değiştirmez. 2 sene geçti mesela MF üzerinden. Bu süre içerisinde Garp Sakazuki'ye gidip hiç hesap sormadı mı? Shanks olmasa orada Koby ölmüştü.
Nereden biliyorsun hesap sormadığını farazi yorumlama. Tek panellik olayları da yıllardır süren olaylarla kıyaslama. WB direkt birden fazla kez istişare etmiş Kaido’ya dalmaya ama en son maçaları yememiş. Bu One Piece’de geçen bilgi direkt.
 
Garp'ın pek çok vasfını bir yoruma sıkıştırmışsın xD
Seninle garp noktasında anlaşamadığımız şeyler genelde beyazbıyıkla karşılaştırıp beyazbıyıkı her yönden üstün görmendi la. Yoksa garp benim için şöyle biri kabaca
Yoo, sadece memuriyet garanti maaş falan :oops:
Aslında tam o da değil. Bence garp bu kötü düzende ne yapacağını bilemeyip işi dalgaya vuran, yetersiz ve huzursuz taraflarını korsan kovalayarak sakinleştirmeye çalışan biri.
Wb-dragon-yasopp vs yanında garp onlardan iyi duruyor ama babalık yönünden kyrosun, yasuienin köpeği etmez hepsini toplasan. Bir de garpın çelişkileri konumuna göre kabul edilemez olsa da belki anlaşılabilir ama dragon lüzumsuzu güya isyan ateşi yakmış ve dünyayı değiştirecek vs gibi bir iddiaya sahip. Herifin gördüğümüz tek icraatı kumanın ülkesinden kralı kovmaktı onu bile düzgün yapıp düzen kuramamış en son devrim ordusundan ayrılan kuma kurtarmış :oops: O yüzden dragonun çelişkileri hem makul değil hem de makbul değil. Anlaşılır bir tarafı yok.
He senin beyazbıyığını garp güzel döver o başka mevzu. :)
 
Seninle garp noktasında anlaşamadığımız şeyler genelde beyazbıyıkla karşılaştırıp beyazbıyıkı her yönden üstün görmendi la. Yoksa garp benim için şöyle biri kabaca

Wb-dragon-yasopp vs yanında garp onlardan iyi duruyor ama babalık yönünden kyrosun, yasuienin köpeği etmez hepsini toplasan. Bir de garpın çelişkileri konumuna göre kabul edilemez olsa da belki anlaşılabilir ama dragon lüzumsuzu güya isyan ateşi yakmış ve dünyayı değiştirecek vs gibi bir iddiaya sahip. Herifin gördüğümüz tek icraatı kumanın ülkesinden kralı kovmaktı onu bile düzgün yapıp düzen kuramamış en son devrim ortasından ayrılan kuma kurtarmış :oops: O yüzden dragonun çelişkileri hem makul değil hem de makbul değil. Anlaşılır bir tarafı yok.
He senin beyazbıyığını garp güzel döver o başka mevzu. :)
WB, Garp'tan iyidir dedik sadece abartma zaten kıyas standartı çok düşüktü.

Şuan genel fikrim

Ace >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ötekiler
 
Varsayımlardan dem vurup Devrimcilerin tek farkı Sabo demene şapka çıkarıyorum. Karasu ve Lindberg'in olduğunu hepsinin meyvelerini çoktan yediğini falan biliyorsun baya iyiymiş :S Sızmadan bahsediyorsun ama Sabo neredeyse o mekanda can veriyordu Kuma'yı kurtarması bile büyük şanstı. Şanslar silsilesiyle oradan çıktı ha büyük başarı mı? Evet ama büyük risk. Dragonun bu kadar büyük riskler alma lüksü yok. Nakama kurmuş bir Korsan değil adam Devrimci :s
Ben herhangi bir varsayımda bulunmuyorum, elimdeki verilerle bir çıkarım yapıyorum.
Karasu ve Linderberg'ü nereden çıkardın şimdi? Tek farkın Sabo olduğunun söylemem durumun vahametine gönderme yapan bir abartı sadece. Çünkü Sabo tek başına bu gördüğümüz sözde devrimcilere inanılmaz bir fark katıyor.
Girişimleri çok zor olmuş olabilir, ama en azından denediler ve başardılar. Dragon'un bir denemeyi geç, bir plan yaptığına dair bile en ufak bir indikasyon bile yok.

Dragon'un madem böyle riskler almaya lüksü yok da Kuma'yı kurtarmak için neden bu girişimde bulunuluyor? Devrim ve dünyayı değiştirme, zulümden kurtarma iddiasındaki biri kendi yoldaşını bile bu bahsettiklerinden kurtaramıyorsa veya kurtarmak için çaba bile göstermiyorsa iddiası ne kadar ciddidir?


Bak şu dediğinin ispatı yok. Olayı öğrendikten sonra bilinmeyen bir sürede Kuma'nın düştüğü ruh halini İvankov söylüyor.


Pervasız davranan Kuma'nın hiçbir şey yapmayacak dikkatte olduğunu ileri sürüyorsun. O belirsiz sürede ne olduğunu bilemeyiz.
Peki yaptığına dair ispatın var mı? Her seferinde aynı ucuz argümanı atıyorsun ortaya.
Önümüzdeki bu karakteri ciddi olarak etkileyen çok önemli bir olay var ve bu karakterin bu olaya tepkisi de pervasız olmak, sağa sola saldırmak. Sence kurtarma girişimine dair en ufak bir şey yapmış olsa bu atlanır mı?

Yıllar sonra bu duruma gelecek retconlarla anca düzeltilir bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık