Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika'yı sonradan seriye soktuğu için flashbacklerle bir altyapısını oluşturmaya çalışıyor. Öyle değilse bile öyle hissettiriyor. İmpel Down'da mutlaka Nika ismi geçmeliydi mesela. Morley'e bile atıf yapılmıştı o bölümlerde.
 
Umarım Kuma ve Bonney arc sonu Luffy lerle ayrılıp Vega tarafından yenilendikten sonra yollarına devam ederler.Kuma bu kadarını hak ediyordur artık.Şerefsiz Dragonda uzaktan bakar bunlara.Bakarak devrim yapan birinden bahsediyoruz sonuçta.
 
E.oda bir şeyi önce Luffy ile netleştirip sonra seriye yediriyor . Yani busou hakiyi başta anlattı ama karartı çizmedi . Luffy üzerinden detaylandırınca fazla fazla göze soktu . Sun God terimi kullanıldı ama Luffy nezdinde detaylandırılınca ha bire dillendiriyor . Ben böyle görüyorum.

Bu seride bir şeyi Luffy kavrayınca okuyucuda kavrıyor gibi bir şey.

Serinin büyük bölümünü Luffynin gözüyle çiziyor .
 
Ginny'nin altında çalışan bir Devrim Ordusu askeri olsam bu olanları bir sorgulardım. Devrim Ordusu sözde eziyet gören halkları özgürleştiriyor ama kendi içindeki üst düzey bir yetkilinin kaçırılmasına karşı bir şey yapamıyor. Ee o zaman sıradan Devrim Ordusu mensupları yakalanıp köle olsalar yine büyük acılar çekecekler. Her türlü hayatlarını riske atan askerler daha önceleri vatandaşı olduğu krallıklarda zulüm görüp değersiz bireylerken Devrim Ordusu'nda da yine değersiz olduklarını düşünmezler mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık