Dof arcının gözünü seveyim ya arena da ayrı zevk aldık dof savaşında ayrı2 yıl öncesinde ki kapışmalar candır ya tekrar tekrar izlettiriyor onlar ama şimdikiler fiyasko.
Dof arcının gözünü seveyim ya arena da ayrı zevk aldık dof savaşında ayrı2 yıl öncesinde ki kapışmalar candır ya tekrar tekrar izlettiriyor onlar ama şimdikiler fiyasko.
Biri Sanji-Bonney arasındaki tüm etkileşimleri içeren bir kolaj yapmıştı. Merak edenler için şuraya bırakıyorum:Sanji'nin Bonney'le olan hiçbir sahnesinde gözleri kalbe dönüşmemiş deniyor doğru mudur ?
Dragon= KK yani?Dragon hükümetle çalışıyor. Halkın gazını alıyormuş derlerse mantık oturur.
Sana en kötüsünü söyleyeyim. Kiku'ya asıldı. Garibimin kadın radarı Kiku'ya karşı çalışmadı, anlayamadı tam kimliğini. :dd.dSanji Puding le öpüştükten sonra başka kadınlara asılmış mıydı? (O dönemi hatırlamadığını biliyorum)
Zoro farkına varmıştı sanırsam.Sana en kötüsünü söyleyeyim. Kiku'ya asıldı. Garibimin kadın radarı Kiku'ya karşı çalışmadı, anlayamadı tam kimliğini. :dd.d
Evet, bir gariplik olduğunu sezmişti. Öyle hatırlıyorum.Zoro farkına varmıştı sanırsam.