Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle şey olmaz olsun. Kuma’nın geçmişi de günceldeki hâli de içler acısı. Hakikaten okumakta hem çok güçlük çektim hem de yaşananlardan ötürü mahvoldum. Bonney’i kendi çocuğu gibi bakması, Ginny’nin kaçarken her şeye rağmen Bonney’i bırakmamış olması çok ilginç, çok inanılmaz. Dünyanın bütün külfeti Kuma’nın üstünde - ki daha neden Tiran denildiğini bile öğrenmedik. Hakikaten Kuma’nın geçmişi bana çok ciddi acılar çektiriyor. Bonney’nin elini tutması, baba deyince ağlaması, Bonney’nin oyuncak ayısında kendi şapkası olması, incitmemek için kafesiyle beraber yatması, beraber oynayacak zaman yaratması… Muhteşem biri hakikaten.

Bir de Dragon’a söveceğim. Vay adam, vay muhteşem Devrimci, vay komutan vay… Şu ana kadar yaptığı bir halt yok, vasıfsızlar çetesini de toplamış kendine; Sabo, Kuma’yı hatırlatıyordu bilmem kaç zamandır orada olan insanlara. Bir tane bile düzgün iş başarmaz mı bir adam ya? Sen Ginny’nin kimler tarafından kaçırıldığına kadar bilip iki sene hiçbir şey yapmayıp üstüne üstlük Kuma onu tek başına bakması gerektiğini söyleyince de ‘’Yaaaa, bi doktor bakar cnm sen de pişman olma istediğin gbi yaşa bayy!’’ gibi bir tepki verecek adammışsın Dragon. Sen millet, elin çoluğu çocuğu köprü yaparken gidip Robin’i alıp çıkan; kendi çocuğunu on yedi sene babası olduğunu bilmeden büyütüp anca rüzgâra avel avel bakan adamdın zaten de bu kadar da olmaz be. Bu kadarını da insan olsa yapmaz, bir ‘’Höyt!’’ der ya. Sen ne korkak bir herifmişsin ya. Etimle iliğimle kemiğimle tiksindim bütün bu olanlardan, herif iki ter damlatıp hayatına devam ediyor ya. Böyle bir şey olamaz.

Neyse. Kuma’yı çok seviyorum. İstediği her türlü hikaye değiştirmesini yapabilir Oda da şu adamı mutlu edecek bir şey bulsun.
 
İşte bu yüzden bireysel tepki yerine halk uyanışı gerekiyor. Kısasa kısas yaparsın vurursun vurulursun ölen ölür sistem kalır. Devrim ise bozuk sistemi ortadan kaldırır. Dikkat ettiysen savaşları denizcilerle değil puştsallarla. @Tiksav Lee arkadaşa devrimci eli uzatalım. Sende olacaktı bir tane.
2 gün önceye kadar devrim ordusuna ikon gözüyle bakıyordum. Tiksavın el atmasını gerektirecek bir durum yok. Ama görüyorum ki vasat hatta vasat altı bir oluşum. Bunca yıl bizans için ordu kurardı ama vasat olduğu için hiçbir şey yapamamışlar. Daha düne kadar imuyu bile bilmiyorlardı. Mantık güzel, elemanlar 0. Dragon istediği kadar güçlü olsun luffy gidip mary geoiseyi dağıttıktan sonra "aaa ben de bunu yapçaktım tüh!!! devrim yapçam diye yüzüne bile bakmadığım oğlum benden erken mi davranmış vah vah" demesi bende etki yaratmayacak ne yazık ki.
 
Oda-sensei sağlığı için gerekirse 2-3 ay ara versin. Bu serinin yarım kalmasını kimse kaldıramaz. Son arcta zaten işler çok hızlanmıştı, konunun işleyişi normal hızına göre 2-3x gidiyordu. Sensei kendine gelsin, sağ salim sonunu görelim serinin.
 
ulan sizden birisi kutsal ejder tarafından kaçırılıyor karısı yapılıyor sizde öylece durdunuz mu sadece krallıklara mı saldırdınız siz kendinize niye devrimci ordusu diyorsunuz o zaman one piece tarihindeki okuduğum en kötü bölüm.
 
Bonney'in biyolojik babası Satürn olabilir bir ihtimal. İlk etapta bir kutsal ejder deyip geçmek Oda'nın yapacağı bir şey.
O olmasa da bilindik bir kutsal ejder çıkar muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık