Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1097: Ginny

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 133 79.6%
  • Orta

    Kullanılan: 26 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dattebayo..! @Tiksav Lee
Spoilerda dediğim hesabı yapayım. Hatam varsa bilen düzeltsin lütfen. :)

Sakazuki ve Dragon 55, Kizaru ise 58 yaşında.
Sakazuki ve Kizaru 32 yıl önce Donanmaya katıldı.
Dragon'u 24 yıl önce Roger'ın infazı sırasında görüyoruz ama Denizci mi Devrimci mi olduğu net değil.
Dragon'u 22 yıl önce Ohara Olayı sonrası Vegapunk ile konuşurken görüyoruz. Dragon burada Denizcilikten ayrılmış ve Özgürlük Savaşçıları diye bir oluşuma üye.

Yeni bölüme bakınca, Kuma 25 yıl önce Özgürlük Savaşçılarından bahsediyor.
Bu bilgilere göre üçlünün birlikte Denizci olma süresi 10 yıldan 7 yıla düşüyor. Bu maksimum süre elbette. 3-5 yılları olması muhtemel.

Açıkçası Dragon ve Akainu arasında bir flashback bekliyorum. Dünya görüşleri açısından özellikle bir şeyler çıkar gibi. Belki birbirlerine çok yakın kişilerdi.
 
Dragonun yanında İvankov olmasa , bir halt edemezmiş. Bir şeyden de haberi yok zaten İvankov asıl düşünce adamıymış… Kumayı takıma almakla ne kadar ileri görüşlü olduğu ortaya çıktı. Dragon kukla xd Garp da kendi oğlu istifa edince Luffy zorbalıyor, denizci olacan diye xd
 
Daha önce yazan var mı bilmiyorum,
Kumanın acıları kendine aldığı sahnedeki yüzü bana bilmesem Franky mi bu dedirtti. Franky de bilinen bir geçmişe en azından aileye sahip değil ve Kuma ile ebat olarak benzerlikleri de yok değil. Çene yapıları farklı diye kendimi ikna etmeye çalışsam da kazadan önce Franky çenesi şuan ki şekilde değil. Ayrıca Kumanın devrimci orduya katıldığı söylenen panelden sonra Devrimcilerin o zaman ki üyelerinin bir duruşu gösteriliyor ve burada sağda Sabonun şapkasının aynısı takan bir ablamız var. Eğer bu abla bayrakçı abla ise şapkayı neden değiştirdi, farklı bir ablamız ise şimdi nerede?
Sabo10 yaşında yani günümüzden 12 sene önce devrimciler tarafından kurtarıldı. Ginny ise günümüzden 13 sene önce Doğu Mavi sularında kaçırılıyor. Dragon Ginny ararken mi Saboyu kurtarıyor yoksa farklı sebeplerden orada bilemem ama Kumanın birliğe katılmasından 3 sene sonra Luffy doğuyor yani sanırım Dragon Doğu Mavi sularından hiç çıkmıyor.
Son bir şey birde 22 yıl önce deniliyor 8 yıl geçiyor ve 13 yıl önce deniliyor çeviri hatası mı? Yoksa arada 1 sene atlıyor da ben fark edemedim?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık