Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Vex sadece tek bir e yi tutturduğu anda(pasifi varken) pasif ile birlikte 3 skili birden tutturmayı başarmış oluyor. Ve sağlam hasar bırakıyor. Oriannanın ise daha sürekli hasarı var. Vex çok iyi bir counter pick herosu. Ben vex i kolay kolay ilk pickten almıyorum mesela.
Bir sikili tutturması zor ise onun da tuttuğundakki ödülü bi o kadar da fazla oluyor genelde. Bir şekilde dengeleniyor yani. Syndra orianna eşleşmesi çok zevklidir örneğin.

Dediğim herolardaki eşleşmelerde yetenek çok dafa önemli faktör gibime geliyor bana dodge ve skillshot olayı yüzünden. Bu yetenek ve taktiksel kapışma asıl zevk veren bana. Solo da garen vs dari oynarken mesela bu zevki alamıyorum. Karşımdakini kessem de o zevki pek alamıyorum. Ama midde ölsem de bu tarz eşleşmelerde zevk alabiliyorum. Bazen helal olsun diyorum dodge attığım yere skilini attı gibi.
vex e katılıyorum ama diğer paragrafa katılmıyorum. büyücü vs büyücü genelde kill cıkmayan lane itme prio alma üzerine çok sıkıcı lane le oluyor. assasin vs assasinde ise her şey olabiliyor. top lane de ise dövüşçü vs dövüşçü en güzel şey bence. bireysel zevkleri de kenara bırakırsak top lane izole ve uzun bir lane olduğu için vs olarak diğer lane lerden daha keyifli ve daha işkence. dövüyorsan harika dövülüyorsan iskence. dün tahm kench ignite almıştı morde ile öldüm adama. tp attım bir freeze kpydum adamın hayatı karardı. double cs fark atıp 3-4 kere kestim. bütün plakaları ilk kuleyi aldım. lane in içinden geçtim. midde sağdan soldan kill topla bu kadar.. lane in çok kısa olması wave management yapmayı zorlaştırıyor ve kısa olduğu için rakibi kesmekte zor ve haritanın ortasında olduğun için pressure çok fazla var üstünde kafana göre rakibe baskı uygulayamıyorsun. o yğzden vs dediğin top tır.
 
vex e katılıyorum ama diğer paragrafa katılmıyorum. büyücü vs büyücü genelde kill cıkmayan lane itme prio alma üzerine çok sıkıcı lane le oluyor. assasin vs assasinde ise her şey olabiliyor. top lane de ise dövüşçü vs dövüşçü en güzel şey bence. bireysel zevkleri de kenara bırakırsak top lane izole ve uzun bir lane olduğu için vs olarak diğer lane lerden daha keyifli ve daha işkence. dövüyorsan harika dövülüyorsan iskence. dün tahm kench ignite almıştı morde ile öldüm adama. tp attım bir freeze kpydum adamın hayatı karardı. double cs fark atıp 3-4 kere kestim. bütün plakaları ilk kuleyi aldım. lane in içinden geçtim. midde sağdan soldan kill topla bu kadar..
Elo yükseldikce senin dediğin oluyor genelde. Çünkü genelde her iki taraf da birbirine üstünlük sağayamıyor. Ama sen agrasif oyna bakalım nasıl dengeler değişiyor. Ben büyücü eşleşmelerini iyi oynadığımı düşünyorum ve agrasif oynuyorum. Genelde karşımdaki benimle mücadele etmek zorunda kalıyor. Yani eşleşmeyi istediğim tarza çeviriyorum genelde :D
 
Son düzenleme:
Elo yükseldikce senin dediğin oluyor genelde. Çünkü genelde her iki taraf da birbirine üstünlük sağayamıyor. Ams sen agrasif oyna bakalım nasıl dengeler değişiyor. Ben büyücü eşleşmelerini iyi oynadığımı düşünyorum ve agrasif oynuyorum. Genelde karşımdaki benimle mücadele etmek zorunda kalıyor. Yani eşleşmeyi istediğim tarza çeviriyorum genelde :D
sence en zor rol hangisi
 
Elo yükseldikce senin dediğin oluyor genelde. Çünkü genelde her iki taraf da birbirine üstünlük sağayamıyor. Ams sen agrasif oyna bakalım nasıl dengeler değişiyor. Ben büyücü eşleşmelerini iyi oynadığımı düşünyorum ve agrasif oynuyorum. Genelde karşımdaki benimle mücadele etmek zorunda kalıyor. Yani eşleşmeyi istediğim tarza çeviriyorum genelde :D
Hatırlıyorum agresif mid oyununu. Berkay dikkat et demişti 2v1 atmıştım xd
 
Hatırlıyorum agresif mid oyununu. Berkay dikkat et demişti 2v1 atmıştım xd
Ahri-lb maçını mı diyorsun. Lb geri düştüğü zaman midde toparlaması en zor şampiyon olabilir. Snowball a girdikten sonra istersen 1 vs 5 at. Önemli olan o snawball ın başlangıcıdır. Lb yim ve geri düşmüşüm ahriye karşı nasıl durayım. İttirme avantajı sendeydi zaten. Ormancın 1 kere geldi seni öne geçirdi sonra uzun bir süre gelmedi. Orda da snawball a girdin işte. Sonra ormancım geldi ben kule altı farm yaparken gelip sana öldü ve blue verdi. Ne bekliyordun? Ahrin iyi ama benden daha iyi oynasan daha iyi oynadın derdim. Gayet de takaslardan hep eşit çıkıyor ve farmda eşit gidiyorduk. Bu ormancı farkı oluncaya kadar böyle devam etti. Ormancı başta beni öne geçirseydi lane i dondurup sana farm aldırmazdım lb ile. Bu sefer tam tersi olacaktı yani. Bazı eşleşmeler böyle malesef. Başlangıçtaki 1 kill maçın kaderini belirliyor doğrudan. Birde o dönem ahri mid lane nin en güçlü herosuydu. Onu da ekleyeyim. Statikli lb hiç şansın olmazdı çok bozuktu o :)
 
sence en zor rol hangisi
Bu bence elodan eloya değişiyor ve bir çok etken var. Ve her rolün farklı zorlukları ve gereklilikleri var. Mekanik anlamda zorluk olarak bakarsak bence adc. Taktiksel ve makro bilgi anlamında bakarsan orman. Her ikisini de baz alırsak mid.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık