Kardeşim adresini yolla sana bir hediye yollayacağım.Bin turnuva mvp'si olma yolunda gidiyor,karşısında durabilen top lane yok bu nasil seviye ?
Kardeşim adresini yolla sana bir hediye yollayacağım.Bin turnuva mvp'si olma yolunda gidiyor,karşısında durabilen top lane yok bu nasil seviye ?
top??Bu bence elodan eloya değişiyor ve bir çok etken var. Ve her rolün farklı zorlukları ve gereklilikleri var. Mekanik anlamda zorluk olarak bakarsak bence adc. Taktiksel ve makro bilgi anlamında bakarsan orman. Her ikisini de baz alırsak mid.
Lane aşamasında mekanik anlamda top en iyisidir büyük ihtimalle. Ama sonrasını baz alarak adc dedim. Adc'nin tek bir hareketi oyunu kazandrıyor ve herkes ona focus atmaya çalışıyor sonuçta. O atak hızlarıyla o tf eri oynamak o kiteleri düzgün yapmak kolay değil.
Güzel dayak yedi ilk iki maç ama efso döndü.Aatroxum yok etti tf yi çocuğum başarmış gibi mutlu oldum
Bin yaratık ama ya. Spacingi falan muazzam iyi. Şu adama karşı oynamayı çok isterdim fena döverdi ama çok eğlenceli olurdu. Güncel en iyi top lane sanırım bu.Güzel dayak yedi ilk iki maç ama efso döndü.
@kekomancer kaisa hasbdhsbnŞuan turnuvaya damga varan hero hangisi. Takip etmiyorum da merak ettim. Çok öne çıkarn bir hero var mı?
koridorda top tf de adc bence en zor roller.Lane aşamasında mekanik anlamda top en iyisidir büyük ihtimalle. Ama sonrasını baz alarak adc dedim. Adc'nin tek bir hareketi oyunu kazandrıyor ve herkes ona focus atmaya çalışıyor sonuçta. O atak hızlarıyla o tf eri oynamak o kiteleri düzgün yapmak kolay değil.