Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanrı Vadisi sırasında güç seviyeleri tahminim;

1. Rocks D. Xebec
2. Gol D. Roger
3. Edward Newgate
4. Monkey D. Garp
5. Shiki
6. Figarland Garling
7. Silvers Rayleigh
8. Charlotte Linlin
9. Scopper Gaban
10. Kaido
@Kraix @Karasakal bu kadar komik olan ne daha iyisini yapın da görelim bakalım. Kaido 21 yaşında, Linlin 30, Rayleigh 40 yaşında. yani Linlin'in zirvesinden uzak olduğu söylenmişti. Gaban muhtemelen yaş olarak Raye yakındır küçük Kaido'ya da kaybetmez heralde :s
 
- Xebec muhtemelen Teach veya Luffy gibi bir tip. Hangisine daha yakın olduğuna siz karar verirsiniz.

- Ivankov'un Marineford'da Garp'a verdiği tepki Garp'ın orada neler yaptığının kanıtı. Bu arada hiç olayı abartmayalım, fazlasını düşünmeyelim. Garp ve Roger orada bulunan en güçlü 2 kişiyi indirip, hem denizcileri korudular, hem de gizliden gizliye kölelerin kaçabilmesi için çaktırmadan yardım ettiler. Roger'ın yaptıkları hiçe sayıldı tek kahraman Garp ilan edildi dünya hükümeti tarafından. Bundan dolayı da Garp'a karşı bi saygınlık belirtisi geliyor Ivankov taraflarından.

- Kumanın çocukluğu beni etkiledi. Kendisinden gariban ve kafası fazla çalışmayan ama çok iyi niyetli anadolunun bir köyünde yaşayan iri kıyım bi çocuk havası aldım.

- Bu arada ne Rocks ne de Roger'ların umrunda değil gibiydi adaya geldiklerinde oradaki köleler vs. Haberleri bile yoktu muhtemelen. Hepsi oraya turnuvada vaad edilen hazineler için gelmişler gibi duruyor. Birbirleriyle kapışmaları hazine adına olmuştur.
 
Yeni soru kilidi açıldı .Hazine ne hazinesi adam her bölüm bir şeyi açıklarken açıkladığı şeyde muhakkak yeni bir soru oluşturuyor
 
Garp ne diyor ben yardım etmem o ejderlere kendileri bir arı kovanına çomak soktularsa cezasını çeksinler. Oraya Roger gitmeseydi hepsi ölecekti yani Garp'ı bağlayan bir durum yok. Adamın hedefi kadim dostu ve rakibi Roger.
Onun adı geçince sırf onunla mücadele etmeye çarpışmaya gidiyor. Adam resmen onunla savaşmaktan zevk alıyor. Aslında Kutsalları kaderine terketti.
Ve Garp'ı tanıyanlar onun ejderlere yardım etmeyeceğini bildiği için sırf arada ki buzlar erisin diye de kalkıp bunun adını gazetelere Kahraman olarak bastırmış olmaları gibi bir durum olabilir.. Halbu ki adam oraya Roger ile çarpışmaya gitti.

Şunu da anlamış oluyoruz ki bu adam ezelden beri Ejderleri haz etmiyormuş.

Luffy gibi kafasına göre takılıyor. En azından ejderler konusunda herkese atar gider yapan bir duruş sergiliyor.
Garp mecbur olduğu için o pisliğin içinde değil kendi tercihi olduğu için o pisliğin içinde. Oğlu ve torunu kendi seçimleriyle bu pislikten uzakta kalıyorsa Garp'ın "ya ben kutsal sevmiyom ki zaten" şeklinde bir savunması ve bahanesi olamaz. Boşuna savunmayın şu ciğersizi.
 
Arkadaşlar, hiç kimse her daim en doğru, en iyi, en vicdanlı kararı verip uygulayamaz ve bundan dolayı da birisine karşı olan sevginizin azalmasını gerektirmez.

Garp o adadaki 2-3 kişi hariç geri kalanların hepsini teke tekte yamultur, işte geri kalanlarıyla da başabaş gider sonucu ne olur bilinmez. Gücü için seviyorsan sevmeye devam et.

Garp neden o kölelere yardım etmedi? Niye etsin ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık