Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O an Garp boştadır. Seri boyunca Sengoku hiçbir zaman geri planda kalmadı. Sengoku da Roger, WB, Shiki ile ilgileniyor. Bu bilinen bir şey. :)
Yalnız Donanmada her zaman 3 Amiral oluyor. En güçlü korsanların hepsi Amirallerin uğruna ada yok ettiği Kutsalların olduğu adayı basıyor. Sengoku meşgul diyorsun :D Shikiyi bile yeni çizdi serisinde. 2 tane Amiral çizer çok zor değil yani ama koskoca filo amirali. Sengokuya karşı baya gururlu bir duruşla konuşuyordu. Garpa yalvarıyor gözleri dolmuş kabul etmeyecek diye. :)
 
Denizci erine veya amiral altı kişilere böyle demek kolay, Garp'ın yüzüne köpek desin de yüzü yok olsun öyle göreyim. Kaido gidip "hükümet köpeği mi olayım" diyorsa o kendini köpekliğe yakıştırmasındandır. Nasıl ki Kaido yemek için denizcilere teslim oluyorsa, Garp'da büyük ihtimal dertsiz tasasız yaşamak için denizci oldu ya da arkasında çok farklı bir hikaye de olabilir. Siz de gelmiş bıdı bıdı bıdı bıdı, aynen abi köpek.

Anlamıyorum bir sürü amiral vs. var, siz tek Garp'a köpek diyorsunuz çünkü adamın tek açığı o. Kizaru'ya köpek diyen yok, Saka'ya diyen yok, Fuji'ye diyen yok...
Denizcilerin hepsine köpek diyoruz, sen Garp dışında demiyorsunuz diyorsun,

Gorusei Akainuya hoşt it çekiyor
Kutsal Ejderin biri Aramakiyi öldürmekle tehdit ediyor, olay sadece Garp değil bıdı bıdı derken okusan görürdün yazılanları :)

Ben senin için sahneyi buldum.



Sabo'nun kardeşi de oraya gelmiş bir kral değil mi? Garp onu tanımıyor, yine de bu lafı söyleyebiliyor. Garp'a da hiçbir şey olmaz. Ancak Kutsal Ejder falan öldürmesi lazım öyle ekstrem bir şeye maruz kalması için. Nereden mi biliyoruz? Bakalım;



Gördüğümüz gibi Garp'ın normalde tarihten silinmesi gereken birçok eylemi olmuş, ama başına bir şey gelmemiş. Demek ki neymiş, emri dinlemese bile bir şey olmazmış.

Meksika hükümeti yozlaşmış, devlet adamlarından çoğu kartellerle iş tutar olmuş. Böyle bir hükümetin kolluk kuvvetleri de büyük ölçüde yozlaşmış olsa da, bunların içinde halkın güvenliğini korumak isteyen şerefli insanlar yok mudur? Bunlara da mı "hükümet köpeği" demek gerekir?
Dedim ya patavatsız Krala söylediğini Ejdere de söyleyebilir ama öldürülür, bu zaten attığın sahneden de çıkıyor. Garp önce sözü söylüyor sonra aman dur söylememeliydim diyor yani kendinin patavatsız olduğunu da biliyor, o lafı etmemesi gerektiğini de biliyor. Akainuya nasıl hoşt it çektilerse Garp'ı kahraman diye tolere etmişler ama tasma hala Ejderlerde istedikleri zaman çekerler fişini.

Diğer mevzuda emri dinlemese bir şey olmaz değil, aksi olsa Amiral olur emir dinlemezdi, Kuzan ve Fuji de yeri geliyor fevri davranıyorlar ama Ejder bir emri verince yapmak zorundalar. Garp'a doğrudan emir vermişler de yapmamış mı, örneği yok seride, olsa ordan konuşurduk
 
Garp'ın Kutsal Ejder köpekliği yaptığı bir tane sahne ya da olay yok, aksine her fırsatta onlara sallıyor, ama ne hikmetse köpek oluyor.
Doğrudan o niyetle yaptığı yoktur ama sonuçları kutsallara yarayan vardır. Roger için Tanrı Vadisi'ne gitmiş olabilir ama yaptıklarına bakarsak Roger değil Xebec hedef alınmış. Denizciysen kıyısından bile olsa kutsala çalışmış oluyorsun maalesef. O adada halktan yana çalıştığı bariz gözüken bir karakter varsa o da kesinlikle Kuma.
 
Soda gene offpanel geçmiş hahahaha

Dur rocks etme roger derken belki de sake iciyorlar.

Cildiracam şu adama goda moda diyenler hakket cin ali serisini okusa kutsal kitap beller
 
Evrendeki hemen hemen tüm olaylar etrafında gerçekleşicek, üst mertebelerle bizzat görüşebilen birisi olucaksın aynı zamanda onlara hizmet ediceksin ama hiçbir şeyden haberin olmayacak sonradan olduysa da en büyük tepkin onlara “şerefsiz” demek ve amiralliği reddedip koramiral takılmak olucak. Gerçekçi ve samimi gelmiyor bana.
 
Satürn yaşlı durmasına rağmen cok hızlı karakter gibi duruyor bu goroseilerin insan üstü fiziki güçleri var gibi geldi meyveleride işin içine katarsak baya güçlü elemanlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık