Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım kafaları patlıyor . İrade meselesi.

İradesi düşük askerlerin kral haki ile bayılmasına benzer bir durum.
o değilde bir de bu kral hakisinin daha önceden görmediğimiz yeni bir kullanım şekli çıkıyormuş. Ne demeye mi çalışıyorum ? Normalde meyve fiziksel saldırılara yada normal yumruk saldırılarına kral haki eklendiğini gördük ama hiç fiziksel gücü olmayan bir meyve yeteneğine kral haki eklendiğini görmedik.
Mesela satürn ün yeteneği ona bakan kişiye baktığında kafasını patlatmak,hareketsiz kılmak vb şeyler olabilir ama kral hakisini salarak yaptığı saldırıya meyvenin bu yeteneğini ekleyerek alan bazlı meyve saldırısı yapıyor olabilir.Böylece kendisinin tek tek bakmasına gerek kalmadan ona bakanlar bu meyve yeteneğinden etkileniyor olabilir.Zira senin de değindiğin gibi yeteneğin kullanım şekli kral hakisiyle oldukça benzerlik gösteriyor.

mesela Luffy nin kral hakisi kullandığı bir sahne ve satürn ün yeteneği :bilmem:

üstelik bu aynı zamanda neden sadece düşük seviye denizcileri etkileyen bir saldırının aynı zamanda sanji ve bonney gibi görece güçlü karakterleri de etkilediği açıklamış oluyor.Meyvenin normal ve güçlü kullanımında satürn saldıracağı kişiye bakması gerek ve sanji ve bonney tam olarak satürn ün doğrudan bakabileceği kadar açıkta yakın hedefler.Ama denizciler çok uzakta olduğu ve sayıları çok olduğundan satürn kral hakisine eklenmiş meyve yeteneği ile alan saldırısı yaptığında kral hakisi ile yaptığı için sadece belli seviye altındaki insanları etkiliyor ama çok sayıda insanı etkilediği için avantajlı bir kullanım oluyor.Bu durumda neden düşük rütbe denizcilerin uzaklaşması söylendiği de açıklanmış oluyor tıpkı beyazsakal gemisine binen shanks sahnesinde de olduğu gibi.
 
Kuma nın babası o kadar anlattı, salladı bir şeyler yok çok neşeli, yok çok güleç, seni kurtarmaya gelecek felan diye çocuğun karşısına İvankov çıktı. :oleyo2:
 
Wb ile alakası yok bu seride şöyle umursamadan Kutsal öldürecek adam arıyoruz, devrimci salatalıklar bile bunların merkezini bastıklarında kutsallara dokunmadılar bilerek.
Mevcut haliyle bile sağlam karakter eğer dediğin gibi çıkarsa efsane olur. Luffy'nin yumruğu bile zamanında baya içimi rahatlatmıştı Xebec ise direkt öldürecek bir tip gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık