Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn’ün adaya çıktığını herkes görmüşken neden tuğamirallerin altında olan kişilere Satürn’e bakmaması konusunda bir yasak getirildi?

Sonuçta bir asker, bir askerdir.Ben bu yasağı çok anlamadım.

Bunun altında ne yatıyor bilemiyorum…Belki de gereksiz bir anlam yüklüyorumdur.
Sanırım kafaları patlıyor . İrade meselesi.

İradesi düşük askerlerin kral haki ile bayılmasına benzer bir durum.
 
Sanırım kafaları patlıyor . İrade meselesi.

İradesi düşük askerlerin kral haki ile bayılmasına benzer bir durum.
Muhtemelen korozyana uğratan bir saldırı, tipleri de olabilir. Biri hareket etmeni engelliyordur, diğeri de kafanı patlatıyordur. Sanji ve Bonney’e kullandığı bu olabilir. Franky hareket edebiliyordu Luffy’i kurtarırken. Saldırıyı yedikten sonra oldu diye hatırlıyorum hareket edememe. Belki oluşan yaradan gaz gibi etrafa yayıyordur. İleride sebebini öğreniriz.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Kuma sonradan nasıl zalim oldu onu daha da çok merak ettim. MW dediği gibi bölüm en çok Dofy'ye yazdı. Garp ve Roger olayını nereye bağlayacak onu da merak ettik. Yaşlılık güçten düşmeye engel ama gorsei sonsuz gençlik vb de olsa etkilenmesi gerekmez mi? 5 kadim ne zaman oluşmuş, bunların ölmediğini varsayalım, diğer kutsallar neden ölümü kabul ediyorlar kendilerine sonsuz gençliği istemiyorlar, orada bir çelişki var. Dünyanın tepesinde durup, her türlü absürt gücün olduğu evrende ölümü kabul etmeleri normal değil.

Sanji yine bildiğimiz gibi, ağırlığını koyamadı. Nika hikayesi zorlama geldi. Bu evrende bu tarz hikayeler varsa daha önce duymaliydik, direkt nika olmasa da başka bu tarz hikayeler görsek nika ya yol olurdu.
 
Şimdi şöyle bir şey var.Diyelim ki hem Gorosei hem de Im ölümsüz.

Ope Ope’nin “Gençlik Ameliyatı” tekniği bir kişinin üstünde geçerli değil mi? Bu altı kişiye gençlik ameliyatı nasıl yapıldı?
 
Bölümün çıkmasını bekliyordum.Arkadaşlar ben buradan Doflamingo’ya tertemiz bir artı yazarım anasının ak sütü gibi helal olsun. :)
Saturn bu meyveyle örümceğe benziyor.Kullandığı güç ise sicim meyvesinin yeteneklerine çok benzer.Tayfa üyeleri hareketsiz kalıyor sanki örümcek ağına dolanmış gibi.Yaptığı herşey rakibi kilitlemesi hareketsiz bırakması Doflamingo’nun yeteneklerinin aynısı dışarıdan bakıldığında.Doflamingo’yu ilk kez gördüğümüzde de Saturn gibiydi.Hatta yıllar önce serinin ilk yarısında aşırı fazla güçlü gibisinden yorumlar yapılıyordu forumda.Bunlar şimdi Saturn için düşünülüyordur.Doflamingo kadimlerin öncülü bir düşmandı onların gelişini haber verir gibiydi tüm hareketleri.Hani 800 sene önce doğsa 5 kadimden biri olurmuş herşey bu kadar mı tıpa tıp benzer. :) Gücünden tut yaptığı eylemlere kadar Saturn’ün aynısı.Teknolojiyle de ilgileniyordu Pxleri marineford savaşında detaylı tanıtan ilk kişi Doflamingo.Tüm bu göndermelerden dolayı Doflamingo’nun canavar gibi güçlü olduğunu ima ediyor Oda ve bu yüzden kendisine büyük mü büyük koskocaman bir artı yazıyoruz hep Mihawk nasiplenecek değil ya. :D
Satürn gibi olan tek şeyi şerefsizliği :D
 
Farklı zamanlarda oldular büyük ihtimalle.bu meyveyi yiyenlere zorla veya doffy gibi isteyerek yaptıracak adam bularak
 
Niyeyse bölümde Satürn'ün istesem bunu atlatabilirdim lafını çok gerçekçi bulamadım. Gurur yapıp askerlerin karşında küçük düşmemek gibi bir niyeti olabilir. İstese ani bir saldırıyı o cüsseyle atlatacak adam Franky'den hızlı davranıp Luffy'i öldüremedi mi gerçekten? Ya Oda saçmalıyor ya benim fark etmediğim bir şey var ya da dediğim gibi Satürn yavaş olmasına rağmen ağalık taslıyor.
 
Şimdi şöyle bir şey var.Diyelim ki hem Gorosei hem de Im ölümsüz.

Ope Ope’nin “Gençlik Ameliyatı” tekniği bir kişinin üstünde geçerli değil mi? Bu altı kişiye gençlik ameliyatı nasıl yapıldı?
Meyve kullanıcısı öldükten sonra yeniden ortaya çıkıyor. Bu ameliyat işi can alıp ölümsüzlük vermek ise her zaman bu meyveyi bulup yapmışlardır. Eğer böyle ise ope-ope yi her seferinde bulmaları ama gomu-gomu yu bulamamaları da ağır retcon olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık