Kurtarabildikleri az sayıda kişiyi kurtardılar.Çoğu o bölgeyle beraber yok oldu.Hatırladığım kadarıyla sadece ada ve oradaki hayvanlar yok oldu. Sabo’nun yanındalardı insanlar en son,ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
Kurtarabildikleri az sayıda kişiyi kurtardılar.Çoğu o bölgeyle beraber yok oldu.Hatırladığım kadarıyla sadece ada ve oradaki hayvanlar yok oldu. Sabo’nun yanındalardı insanlar en son,ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
Umarım ama sanmıyorum. Cidden çok büyük güç abi şeytan mevyesi olarak harika bir yetenek. Fiziksel olarakta güçlü birisi... Ve herkes 2Y sonrası bambaşka seviyeye geldi kesinlikle o da aynı şekilde seviyededir. Shiryunun bile travması var adam tarafından...Ahahahaha Eski bölümlerin gizemi de iyiydi dövüşleri de iyiydi.
Sağlam gücü vardı ve bayağı tehlikeli bir düşmandı. Bence son savaşta meydanlarda göreceğiz.
Luffy vs Nika+Kizaru diye yorumladım usta.Kizaru en azından şimdilik güç konusunda hayal kırıklığı oldu.Luffy'nin ilk ciddi saldırısında ölü taklidi yapmaya başladı.G5'in Luffy'e verdiği zarar Kizaru'nun verdiği zarardan daha çok.
Bence öyle olması dramatik etkiyi artırdıBabasının ölümünü çok soğuk işledi Oda. Bir anda pat diye öldürüldü.