Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahaha :D Eski bölümlerin gizemi de iyiydi dövüşleri de iyiydi.

Sağlam gücü vardı ve bayağı tehlikeli bir düşmandı. Bence son savaşta meydanlarda göreceğiz.
Umarım ama sanmıyorum. Cidden çok büyük güç abi şeytan mevyesi olarak harika bir yetenek. Fiziksel olarakta güçlü birisi... Ve herkes 2Y sonrası bambaşka seviyeye geldi kesinlikle o da aynı şekilde seviyededir. Shiryunun bile travması var adam tarafından...

Kaido gibi oda bir oni olabilir bilmiyorum ama farklı bir ırktan kendisi... Eğer bu Buggyler Dof için hapishane basma olayı yaşanırsa o zaman görürüz yoksa görme ihtimalimiz yok.

Ama ben Dof'un o kadar şey bilmesiyle alakalı olarak hapishanede çok kalacağını sanmıyorum hala çıkacağına dair umutlarım var. Groseiler, İMU, tanrı vadisi bunlara daha çok yaklaştıkça o adamın önemi artacak gibi...

Bilgi güçtür...
 
Kizaru en azından şimdilik güç konusunda hayal kırıklığı oldu.Luffy'nin ilk ciddi saldırısında ölü taklidi yapmaya başladı.G5'in Luffy'e verdiği zarar Kizaru'nun verdiği zarardan daha çok.
Luffy vs Nika+Kizaru diye yorumladım usta.

Edit: Bu arada Kuma ve umut babası Nika temasından belli oluyor ki diğer bölümde Luffy kalkıp gezegen dedeye meteor gibi yağacak.
 
Son düzenleme:
Sanji'nin bu duruma düşmesi bence mantıklı, Zoro'da aynı duruma düşerdi Sanji üzerinde güç gösterisi yapılması ise shounenlerde klasik olan bir anlatım şekli örneğin Fairy Tail'de biri kaybedecekse bu genelde Natsu veya Erza yerine Gray olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık