Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1997:Luffy küçük bir köyden çıkıp gelerek Korsanlar Kralı olmak isteyen bunun için tayfa toplayan,saf,iyi kalpli alışılagelmiş korsanlardan farklı olan sıradan basit bir meyve yemiş sıradan bir çocuk.
2023:Luffy;Denizcilerin Kahramanı Monkey D.Garp'ın torunu,Devrim Ordusunun başındaki Dragon'un oğlu,ünlü korsan Portgas D.Ace'in ve Devrim ordusu 2 numarası Alev İmparatoru Sabo'nun kardeşi.Meyvesi sayesinde ise tüm köleleri özgürleştirecek olan Güneş Tanrısı,4 Deniz Grand line ve Redline'ın hükümdarı,3 kıta 7 iklimin sultanı Hz.Nika.

Serinin geldiği şu nokta yazık gerçekten.Resmen Polat Alemdar'ın Japon versiyonunu izliyoruz.Üstelik ilk 97 bölümlük Kurtlar vadisi olan kısmını değil sonraki Pusu saçmalığı halini...
 
Shanks'in babası olduğunu düşündüğümüz kişi, aslında Shanks'in abisi olabilir mi? İkisi de İm'in çocuklarıdır belki? Kendi çocuklarının bedenleri, çok kıymetli, değerli kan barındırdığı içindir belki.
Ve başka bir konu. Kaido>>>> Kizaru, Çünkü Kaido, Nikadan benzer hasarları çokça aldı ama yine de yıkılmadı. Nika onu en son çok büyük bir haki ile ancak devirebildi. İleride Kaido yeniden karşımıza, uyanış açmış halde görebiliriz. Wano dünyaya açıldığı vakit.
 
Bence Dragon Satürn'ü yenecek. Saturn etkisiz hale geldikten sonra karasakal tayfası olaya dahil olucak ve Satürn'ü kaçıracaklar.
Wano’dan beri Karasakal tayfası birisini kaçırıyor.Ben Oda’nın böyle şeylere gireceğini sanmıyorum.
Satürn Karasakal’ın elinde olsa hikayeye ne gibi katkısı olur?
Bunun cevabı yok gibi bir şey boşuna seriyi uzatacağını sanmıyorum.
 
Muhtemelen Gorosei ve İmu Marijoes'de rakiplerini beklerler.

Gorosei ve İmu ile şöyle eşleşmeler olabilir.

Luffy vs İmu

Zoro vs V. Nusjuro

Sanji vs Ju Peter

Yamato vs Marcus Mars

Kid vs Satürn

Law vs Warcury
tüm kadimleri bizimkilerin yeneceğini düşünmüyorum. Bana kalırsa şöyle olacak; her kadim zaten bir şeyden sorumlu tanrı bakan diye geçti. Satürn teknoloji savunma diye geçtiği için vegapunk'tan sorumluydu bu yüzden diğerleri değil de satürn geldi. ju peter tarımdan sorumluymuş, en son devrimciler kutsalların yiyecek stoklarına zarar vermişti o şekilde devam ederse dragon veya devrimcilerle karşılaşır. nasjuro ekonomiden sorumluymuş (buna şuan eşleşme yapamıyorum çünkü 1000 bölümlük seride daha eli tutan bir ekonomi sistemi görmedik. ). warcury adalet demişler o yüzden bana garlingin bağlı olduğu adam gibi geliyor. garlingi alan buna kapıyı açar. denizcileri bu abiye bağlamıyorum çünkü kim şaapar normal insanları modunda düşünce yapıları olduğu için çokta umurlarında değildirler bence. mars da çevreden sorumluymuş. bu eşleşmeyen abiler ya oda azıcık gerçek dünyaya benzesin diye herkesi görevlendirdi ve sonradan olaya dahil olacaklar yada rastgele olacak. ama ben kesinlike bütün kadimleri bizim tayfanın indireceğini düşünmüyorum. o zaman bin tane yan karakter ne halt yiyecek. teach gibi yeni jenerasyonun büyük oyuncuları teke tek yada ekip çalışması olarak mutlaka birine değecektir. bir de gittiği yerde rüzgar müzgar esen biri vardı ona da marsı verelim.
 
Bana kalırsa gorosei yüksek hızda rejenerasyon yeteneğine sahip çıkacak.Bunun ope ope ile alakası yok ama ope ope de en fazla bu kadarını yapabilir olacak zaten.Im ise Immortal kısaltmasına da gönderme olabileceği için baya baya ölümsüz bile çıkabilir bütün hücrelerini yok etmek gerekebilir yani.Ayrıca goroseiye bu rejenerasyon yeteneklerini Im kazandırmış olabilir.Baktığın zaman Saturn ile sınırlı durmuyor yıllar önce hepsi yaşlıydı bence.
Allah rızası için bir seride de hücresine kadar yok edilecek boss olmasın. Adamlar gibi dayaklarını yiyip otursunlar. Yok sınırsız yenilenme yok kopan organı yeniden oluşturma falan. Tadı kaçar iyice. Hadi be Oda bunu bari yapma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık