Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borsalino doğru düzgün dövüşmedi Luffy'yle, adamın derdinin "işi bitireyim, gideyim" olduğu bariz belliydi. O sırada Luffy sürekli saldırıyordu.

Isteyen ezikleyebilir. Ben karakter fanlığı yapmam.
Mesajdaki ifade üzerinden genel yorum yaptım tabii ki benim de bir tarafım yok bu eşleşmede. Oda hakkını verememiş sadece o rahatsız etti netice bakımından.
Ayrıca yapılan saldırının ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz. Bunu gidip Kaidou'ya yaptığı son vuruşla kıyaslamak anlamsız. Kaidou ada büyüklüğünde ejderhaydı, hakkı öyle bir saldırıydı. Normal halinde olsa Luffy ona da buna benzer bir saldırı yapardı.
Evet doğru diyorsun, saldırıdan net olarak bir şeye varamayız. Bir kere Kaidou zaten tank karakter, hasarları göğüslüyor. Kizaru tam zıttına savunma ve her ne kadar hiç öyle görmesek de hızla kaçınma üzerine gibi duruyor. Dövüşe odağı da Vegapunk'ı elimine etme hedefi yüzünden yoktu, o da kabul. Ama neticede bu böyle olmayacak, bu çocuk beni salmıyor bir fişini çekeyim dediğinde yaşandı bu son olay. Ondan dolayı bence hiçbir halükarda iyi bir netice değil Kizaru açısından.
 
Bu bölümde dönen onca senaryonun dışında Luffy hala çok ama çok güçsüz geliyor. Nika falan boş ya. Tayfa şu anda paket olmaya çok mahkum. Sabaody island bölümlerinde yaşanan çaresizliği dibine kadar yine yaşıyorlar. Bu adam bir yonkou devirmesine rağmen çoğu okuyucuya bunu hissettiriyor. Yordu be.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık