Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölümüne Luffy'e saldıran mı umrumda bile değil lütfünüz la o yüzden kaç gün sonra yazmaya başladım, arkadaşın birinden rica aldım biraz takıl şu Nika'ya diye o kadar :oleyo2:

Yoksa şuan en hoşuma giden şey eskisi gibi ateşle luffy savunmanız olur, tartışacağımdan değil tabi şöyle uzaktan size bakıp güleceğimden :ehe:
Reis desteğe geldim.Buradaki arkadaşlar Luffy değil Nika fanı oldukları gerçeğini kabullenemiyorlar şok evresindeler.Bruce Wills aslında ölüydü muhabbeti gibi Luffy aslında ölüydü gerçeği ağır geldi filmin sonunda şok geçirdiler. :D
 
Şu bölümden sonra net emin oldum. Dragon mistik Zoan çıkacak hem de tanrı.. Kendilerine Tanrı diyen Şeytanlar. D (Devil) Şeytan olarak anılan Tanrılar tarafından yerle bir edilecekler.
 
Köy çocuğu Luffy'nin geldiği hale bak arkadaş, Nika mika hiç öyle boş işlere girmeyecekti.

İnsanın manga okuma şevkini kaçırıyor. :)
 
İhtiyar ne zaman ortaya çıktım hatırlayamıyorum derken illa 800 yıl öncesini bahsetmiyordur. Bu pekala 20-30 yıl da olabilir, hadi 40 yıl olsun. İm yetmiyormuş gibi bu adamı da mı ölümsüz yap’canız? Bunlardaki çiziklerin Roger’drb kalma diyordu biri mesela.
Ayrıca Zori de iyi köy çocuğuymuş cidden, soydan gelen hiiiiç bir şey yokmuş hakkaten.:artiz:
 
Karşı çıkanlar var. Garp ve Smoker laf dinlemeyen tipler mesela. Çok bıdı bıdı eden olursa kurumdan kovuluyor. Gerçek hayattaki askeriye gibi düşün bunu.
Karsi çıkanlar var ama bu karşı cikanlar gidip dünya hukumetine saldirmiyor. Kendi halinde takılıyor. Benim dediğimde emre itaatsizlikle bir sorun yok sadece kutsal ejderlere saldırıda yada gorosei bakma bile çipi aktif hale getirip kafalarını patlatiyorlardir denizcilerin bundan dolayı asla bir isyan gerçekleştiremezler. Dünyanın geri kalanı veya denizciler dünya hükümetine saldıran denizcilerin kafalarının patladığını görse asla isyana kalkisamaz hatta kutsal olduklarini düşünür.
 
İhtiyar ne zaman ortaya çıktım hatırlayamıyorum derken illa 800 yıl öncesini bahsetmiyordur. Bu pekala 20-30 yıl da olabilir, hadi 40 yıl olsun. İm yetmiyormuş gibi bu adamı da mı ölümsüz yap’canız? Bunlardaki çiziklerin Roger’drb kalma diyordu biri mesela.
Ayrıca Zori de iyi köy çocuğuymuş cidden, soydan gelen hiiiiç bir şey yokmuş hakkaten.:artiz:
Nikayı tanıdığına göre eski olması lazım 30-40 yıl önce dünyaya ayak bastığını hatırlamıyorsa bunamıştır.
 
Ağa aslında olayın en temeline bakmak lazım neden şeytan meyvesi ? Bu ismin verilmesinde bir neden olmalı .

One piecenin gözümüzün önünde olup yıllardır göremediğimiz detayları var.

Çözemiyoruz ama seri bitince hasss… çektirecek nasıl anlamadık diye .

Nika sun god vs Yokai bundan milyon yıl önce olmuş olabilir . Sonra bu şeytan meyvesi gerçeği gün yüzüne çıktı ve Nika yıllarca sahibini aradı .
Nikayı ketenpereye getirip hapsettiler .

Joy boy ve sonra şimdide Luffy .

Whitebeard Sengokuya sen ve tepedekiler tüm tarihin yükünü sırtlayacak adamın çıkmasından korkuyorsunuz diyordu .Teache de sen o değilsin dedi . Muhtemelen Roger çözer gibi oldu mevzuyu ve WB’e anlattı . Ama bildikleri Goroseinin ve İmunun bildiğinin yanında devede kulak .

Seri öyle bir yere gelecek ki Luffy Nika meyvesi sayesinde dördüncü duvarı yıkacak dense inanırım
Roger flashbacklerde JoyBoy'un balıkadam adasındaki ve gökyüzü adasındaki izlerini görüyor. Raftel'e gidince de kilit adamın o olduğunu çözüyor. Kaido bile durumun farkında, Wano arcında King ile olan bir flashbackinde JoyBoy varsa beni yenerse JoyBoy demektir anca diyip gülüyor. Dediğin gibi Marineford'da Wb'nin Luffy'e tam destek olmasının arkasında da bu vardır, sadece Ace'in kardeşi için değildir diye tahmin ediyorum.
Şu pentagram olayı da uyanış ötesi bir durum galiba. Kişi kontrolü tamamen meyveye bırakıyor olabilir. Böyle olursa en azından gerçek Joy Boy'u da görürüz de şu ankinin Luffy olduğuna şüphe kalmaz. Geçmişte Joy Boy'un gücü yetse bu halde olmazdı. Bi tur daha dayak yer sonra bizim Lütfü bana sal diyip meyvesiz hakili bam güm ve finish :D:D:
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık