Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satürn bu forma girdikten sonra adadaki herkesi(belki kizaru hariç) yok etmeye niyetlenebilir. büründüğü form, insanların görmemesi ve bilmemesi gereken bir form muhtemelen.
Aynen zaten Gorosei dünyada belli kimselerin bildiği bir yapı. Korsan dünyasında Shanks, Mihawk ve Doflamingo dışında kimsenin bildiğini düşünmüyorum. Şu anda bunu Hasır Şapkalar da öğrendi. Bu adaya geldiyse üzerinde yaşayan herkes yok edilebilir. Buna kendisini gören donanma erleri de dahil. O saatten sonra donanma komutanları statüsündeki adamlar Dünya Hükümeti sorgulamaya ve ona karşı nefret duymaya başlayacaktır.
 
Adlarından da anlaşılacağı üzere harbi kadim çıktılar. BU büyüsel çağırmalar falan ya doğrudan şeytanlar, yada şeytanın mitolojik türleri. Balık Türü Ejderha, yada İnsan Türü Nika gibi, Şeytan Türü Nimurta model gibi. Tonla mitolojik türü var. Japonların Oni, bizim İfrit, büyük dinlerdeki Şeytan/Lucifer gibi.

Belki de insan değillerdir, ki dünyaya gelişini hatırlamadığına göre: Ya vücudunu şeytanla paylaşıyor, ya şeytan olduğu için uzun yaşıyor, yada bir şekilde 5 Kadim+Im Ope-Ope meyvesinin operasyonunu geçirdiler. Nikadan bahsedişine bakarsak, tanıyor. Bilmiyor, tanıyor yani. Şeytan türü bir meyvesinin olması bence mantıklı bu benim Im'in meyvesi için en başından savunduğum şeyi de destekler, büyülü daireyi de destekler.

Kim bilir belki de Oni ırkına mensuplar ve antik dev gibi bir şeyler. Antik şeytan gibi.
 
Bizimkiler öyle bir ateş çemberine girdi ki buradan çıkmaları imkânsıza yakın. Tayfada bu kadar çelimsiz adam varken Luffy, Zoro, Sanji, Jinbe ne yapabilir ki? Buralara kadar gelmişler ama tayfanın altı üyesi halen Haki bilmiyor. Yamato'nun bizimkilere katılmasının önemi her geçen bölüm daha da artıyor.

Vegapunk'da bir garip, Seraphim'lerin ve Pacifista'ların yetki çipini Gorosei'ye niye verdin be adam, hani senin zekan 500 yıl ilerideydi? Geçen bölüm Atlas'ın söylediği Pacifista'ları kontrol eden savaşı kazanır sözünü düşünürsek bizimkilerin durumu çok sıkıntılı. Satürn sadece emir verse bizimkileri o ateş çemberinden Luffy ve Sanji bile kurtaramaz. Aşağı da bir sürü Pacifista var. Bunun dışında koramiraller, komutanlar, ve donanma erleri var. Bizimkilerden de Luffy, Sanji, Franky ve güçlü sayılabilecek bir Bonney var. Oradan çıkmaları mucize olur.
 
@Alpamis: Luffy, Enies bastı. Luffy, İmpel Down'u bastı, Luffy Marin Fordda en fazla sesi getirdi, Rosa'yı kurtardı, Kaido'yu yendi

Satürn: Nika

Ben
Luffy yerdiğimden demiyorum ama buna cidden verecek cevabı yok.Saturn bu adam Nika Nika meyvesini yemiş kişi ha yada Nika Nika no mi demek böyle bir meyveymiş diye yorum yapmıyor ben öyle yorum yapmasını beklerdim açıkçası.Direk şahsından konuşuyor aynı Who’s Who’nun anlattığı Nika hikayesindeki gibi.
 
O zaman kimse bakmasın denirdi, ama rütbeli olanlar bakabiliyor, hatta konuşabiliyor.
Tabiki böyle bişey olabilir ama ben belirli bir rütbeye ulaşınca antidotunu alıyor olarak düşünmüştüm. Yada çip gibi bir cihaz kullanılıyorsa in aktif ediliyordur. Bu sistem 800 yıldır sürüyorsa niye denizcilerin dünya hükümetine karşı cikamadigini söylüyor. 800 yuzyil önce dünya daha teknolojik bir yer gibi duruyor nasıl o teknolojiye sahip olabiyorlar diyeceklere hatırlatmak için söyledim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık