Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094: Beş Kadim'den Aziz Jaygarcia Saturn - Bilim ve Savunma Savaşçı Tanrısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 106 62.4%
  • Orta

    Kullanılan: 40 23.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu 5 aganın hatta belki de Im dahil şeytan meyvesi mantığının tam zıttını kullandıklarını düşünmeye başladım. Eğer şeytan meyvesi yediğinde bir şeytanın gücünü veyahut ruhunu bedenine hapsediyorsan bu arkadaşlar tam tersini yapmış olabilir. Bizzati olarak daha önce bir meyveye hapsolmadan başka bir insanı kendi zoan dönüşümü olarak kullanmak gibi. Yoksa daha geçenlerde ''Nika bizim için de çok garip efsanevi bir şey'' diyen adam bu bölüm ''Vay devreme bak sen yauww'' diye giriş yapmazdı diye düşünüyorum.
 
Şu arc sonunda yaşanacak kötü olay ne tam olarak?

Bu adamlarda acaba gerçekten şeytan meyvesi mi yemişler yoksa kara büyüyle oluşturulan meyveler mi acaba!? Çünkü garip olan şey hepsinin Yokai olması.
 
satürn bu forma girdikten sonra adadaki herkesi(belki kizaru hariç) yok etmeye niyetlenebilir. büründüğü form, insanların görmemesi ve bilmemesi gereken bir form muhtemelen.
 
g5 olduğu sürece hiçbir fight zevkli olmayacak, neden öyle bir beklentiye girdin ki?
Geçen sefer de benzer bir şey yazmışsın ben de yine benzer bir şey yazacağım xd Ben bir dövüş göremedim ortada. Keşke zevksiz de olsa çizseydi de okusaydık. Yıllarca beklenen amiral vs'sini off panel şu bu derken ayaküstü geçiştirdi herif. Yok böyle bir rezalet.
 
Son düzenleme:
Gerçekten dövüş gibi de değil yani bir Rob Lucci vs G2 Luffy'e bakıyorum birbirine ölümüne saldıran iki taraf.Bir de G5 Luffy'e bakıyorum ortalarda saçma sapan hareketler yapan çizgi film karakteri.Kizaru için de geçerli aynısı.Bir Sabaody'de 2 saniyede 3 novayı tekleyen Kizaru'ya bak bir de Egghead'de Nika ile şakalaşan Kizaru'ya...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık