Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1094 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümler örnek olmadı. Kaido tek başına durmadan birçok kişi ile savaştı. Yonko>>>>> amiral ama, tabi yazar E.Oda olduğu için yazara pek güvenemiyorum. En önemli kanıt, Reyleigh Kizaru ile savaşırken, yaşlılıktan şikayet etmişti. Yaşlı olduğu için Kizaru'ya aşık atamadığından şikayetçiydi. Reyleigh bir sağ kol. Buna rağmen böyle diyorsa, Yonkolar(teach ve buggy hariç)>>> Amiraller. Shanks o güçlü Hakisini kullansa, Kizaru veya Volkan amirali veya bitki amirali meyve yeteneklerini kullanabilirler mi? Shanks, Hakisinin gücünü kullandı, Greenbul meyve yeteneğini kullanamadı, çöp oldu. Arada o kadar mesafe vardı bir de.
devletten torpilli havuc kafadan bir cacik olmaz :D Sengoku hayira bayirdir dese Akainu amiralim havuc kafaya da delik acacakta orada 5 dakika icinde. En son Akainu’yla 1v1 gitmeye calisan Yonko yuzunun yarisi olmadan Ace’in kardesini kurtarin diye agliyordu :D
 
Luffy’nin saldırılarında bile haki sert değil lastik özelliklerinde. Sert haki saldırılarına gebeşte dayanıklı olması şaşırtmaz. O sopa şekline girme sahnesinde Kaido kral haki basıp vurmuştu. Orada acıdı demesi şaka malzemesinden başka bir şey değil. Şu anda Luffy’i yenmek için ya içten patlamalı ya da kesme saldırıları lazım. Öyle sopayla falan zarar vermek imkansız.
Ayrıca hakinin işlememesi direk gebeş sayesinde değil lastik özelliklerinden ibaret. Uyanışta lastik gücü artıyor. Normal uyanış olsa(dediğiniz gibi Nika meyvesi çıkmasaydı bile) bu özellik g4 türevlerinde vardı zaten.
 
bayadır okumuyorum. luffy hala deniztaşından etkileniyor mu? hiç deniztaşı ile luffy'i etkisizleştirmeye çalışan birisi çıktı mı wano'dan beri. normalde deniztaşı ile dokunsan meyve iptal olacak, sonra keser misin, biçer misin ne yaparsan yap. lastik gibi esneyemeyen luffy'i usopp bile indirir. hadi sıradan marine bilmiyor yada erişemiyor diyelim, koskoca amiral gelmiş, gorosei gelmiş, götünden lazer atan kuma yapacağına deniztaşı süslemeli ağ fırlatan silah yapsana, deniztaşından kurşun, ok, zıpkın vb. fırlatan silah yapsana, meyve kullanıcısına uzaktan deniztaşı ile müdahele et, çok mu zor bunu yapmak :)
 
En azından koskoca kadim diyerek koskaca nikaya karşı kötü bir formda çıkmadı. Ne olur ne olmaz diyerek uyanışla başlamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık