Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben serinin finalinde ancak şunlar gerçekleşirse tatmin olurum.Tamam Nika saçma derecede güçlü.Ancak kesinlikle mutlak yenilmez değil.800 yıl önce hükümet ne yapmış etmiş yenmeyi başarmışlar.Ancak çok büyük sıkıntı yarattığı da kesin.Gorosei bile kendi içinde tartışıp neden tarihten sildiklerini ismi değiştirdiklerini kayıt bırakmadıklarını falan anlayamıyor.Yani o zamanın hükümeti birşeylerden korkmuş ne olduğunu şimdi bile en tepedekiler anlayamıyorlar.Eksik kalan parçalar var onlar için.Bunun anlamı Nika yenilmiş yenilmesine fakat bir açık noktası tarzı birşey bulunmuş gibi yani düşman bunu bilirse Nika’nın tekrar yenileceğinin de garantisi yok.Luffy’e 800 yıl önceki Nika’yı nasıl indirdilerse öyle girmelerini bekliyorum ve Luffy olayı çözecek onu yenmelerini sağlayacak olan şeyi kimseden duymadan şansın kaderin de yardımıyla bulacak boşa çıkaracak.Bu noktada Im-sama’yı yenmiş olmakta beni tatmin etmeyecek.Artık one piece her ne ise kıtaları ayıran güç gibi mesela Luffy doğal afet tarzı birşeye Nika + kendi haki ve iradesiyle karşı koyup imkansızı başaracak.Kaido’nun dediği şey olacak işte haki en üstün güçtür kanıtlayarak yapacak Nika’nın üstüne koyup Nika yetmeyecek bu şeyi durdurması için.Bu dünyayı yıkıma götürecek şey ise Enel’in yarattığı Raigou tarzı bulutları dağıtması gibi birşey olabilir.Oda belki orada seri sonuna gönderme yapmış olabilir diye düşünüyorum.Ancak böyle olursa beni tatmin eder.Çünkü 800 yıl önce Nika’yı nasıl mağlup ettilerse yine etmeleri gerekli edemezlerse de Oda’nın bunu bak işte şu yüzden diye üstüne basa basa vermesi lazım.Burada boş yapmayacak işte Oda gerekeni yapsın mangasını arşa çıkarsın.
Meyvenin anlamsız kalacağı yer olacak bu çok net zaten. Kaido'ya boşuna haki her şeyi aşan şeydir diye dedirtmedi. O zamana kadar Oda olabildiğince farklı şeyler çizecek. Amacı bu bence.
 
Spoiler verenler birer palyaço. Önce Luffy atıp topluluğun tepkisini ölçtüler şimdi birden Zoro ve Kizaru için müthiş bölüm oldu. Bölüm Kizaru için iyi ama Luffy için de mi iyi ? Boş boş işler
Bende spoiler sağlayıcı olsam bir tur Luffy bir tur Zoro bir tur amiral fanlarını dans ettiririm :D çok görme adamlara :hhh:ellerinde büyük güç ve eğlence kaynağı var başka yerde bulamazlar.Şaka şaka Zoro fanları yada sensey kapıma dayanır eve molotof atar mazallah ben o riske girmezdim. :)
Meyvenin anlamsız kalacağı yer olacak bu çok net zaten. Kaido'ya boşuna haki her şeyi aşan şeydir diye dedirtmedi. O zamana kadar Oda olabildiğince farklı şeyler çizecek. Amacı bu bence.
Bir yandan da kalmak zorunda hikayenin ne anlamı ne heyecanı kalır.Sabondy arca gelene kadar hep yenilmesi imkansız rakipleri yenmenin geriliminin ekmeğini yedi Oda.One piece bu bölümlerle op oldu.Hep böyle aşırı zorlanmadan zaferler gelirse final savaşında iddia ettiği kaliteyi yakalayamaz.Enies Lobby yada Marineford daha iyiydi der dururuz.
 
Kizaru Luffy'nin avcundan kaçmış,bir iki lazer yollamış,Nika oryantal yapıp sıyrılmış bu kadar devamı haftaya xd
Olacak olan bu maalesef. Bu hafta geçiş bölümü geliyor demek.

Tüm spoilercılar amiralci olmuş. Yonko lobisinin fon oluşturup kendi spoilercısını piyasaya sürmesi lazım.
Redon biraz tarafsız olmaya başladı. Büyük ihtimal resmi çalışan. Şimdi Amiral ezse manga satmaz. Araplar Yonkocu genelde. Hatta biri geçen Shanks bölümü gelirse erken veririm diyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık