Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Zombi Hitsugaya shinigami Hitsugayayı dinlene dinlene döver. Çok iyi dövüştü ama potansiyeli seri boyunca harcanmış gibi göründü bu bölümde. Amele gibi önüne gelene bankai açıp iki buz atıyordu bütün seri boyunca.
Önüne gelene bankai açıp ezik görünen hali bile 3. Espada kadar güçlüydü.Gotei 13 inanılmaz güçlüydü aslında arrancarlar için.Quincyler denk rakip oldular ilk baskında üstünlük kurdular ama yeni skill açan saraya gidip eğitim alanlar vs devreye girince ibre shinigami tarafına kaydı doğal olarak.
 
aşağıda kalan quincy'lerin kötü performans gösterip, yenilmelerinin sebebi bence squad zero'ya hazırlık amacıyla ywach'ın ruh güçlerini seçilmişlere yönlendirmesi. seçilmeyenler zaten öyle yada böyle ölecek. ha ywach öldürmüş, ha shinigamiler öldürmüş çok farketmiyor. hatta shinigamiler ywach'ın işini kolaylaştırıyorlar. seçilmeyenlerde sadece shinigamileri oyalayacak kadar güç bırakmıştır diye düşünüyorum. daha önce ywach'ın kime ne kadar güç paylaştığını ayarlayabildiğine dair dialoglar geçmişti.
 
En güçsüz kaptan komamuradan sonra bu hitsugaya olabilir. Adamın tek yaptığı bankai ile sağa sola buz fırlatmak :D Rukia vs Hitsugaya olsa Rukia reis tokatlar bunu. Zombiyken en azından eski haline göre daha güçlü izlenimi verdi. Fena bölüm değildi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık