Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun son saldirisi da lavli bir sey ve onu yaptiginda dokunulmaz oldugunu dusunuyordu. Akainu'nun her saldirisi kaido'nunki gibi. Oda'nin kafasinda lav baya guclu ve diger yeteneklerden ustun anladigimiz kadariyla.
Dünyada insanlığı yok edecek deprem üretmek imkansız ama , aüper yanardağlar patlarsa insanlığın sonu gelme riski var adam yürüyen yanardağ gibi ben boşuna diğer amirallerden ayrı tutmuyorum herif inanılmaz güçlü. Hep öfkeli duruyor ama aslında sakinliğini koruyor. Katakuri sinirlenince gözlem hakisi zayıflamıştı ama Akainu öfkenin vücut bulmuş hali adam MF Beyazsakal dışında darbe almadı direk vücuduna dokunan temas eden bir WB var birde Shanks
 
Soda'nın serinin selameti için amirallere hak ettiğini vermesi lazım. Bizim tayfa için çok alt sınıf oldu ejderlerin evcil hayvanları. Kizaru'ya maksimum 2 bölüm daha ayırılmalı sonra seriden ebediyen çıkmalı. Kral haki kaplı yumruk kullandırmalı ve sakat bırakmalı haftaya. Umarım Kizaru düşmeden Elbaf'a gitme işine girmez.
 
amirale yaptığı saldırıya bak sözde süpernova'nın... bonney, baba torpiliyle süpernova olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık