Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru sempatik adam. Luffy kıyamıyor. Oda sahnelere de çok özenmemiş panel şeklinde çizmiş küçük küçük.

Ciddili bir atak savurmamış hiç Luffy. Kizaru da tam savaş moduna girmemiş o da ayrı ama şu atağı en güçlü ataklarından olabilir. Kaido'nun baguasi gibi bir şey olabilir.
 
Mantıken Oda'nın verdiği güçlerle Luffy'nin Kizaru'yla don lastiği gibi oynaması lazım ama yine aynı Oda yüzünden aynısını söyleyemiyorum. Tüm bu bildiklerime rağmen Luffy Kizaru'yu rahat yenmeli. Rahattan kastım ölüm kalım durumuna kadar düşmeden kral hakisiz Luffy'nin Kaido'ya direnebildiği kadar mücadele edebilmeli Kizaru Luffy ile.
 
Abi benim herhangi bir konuda haklı veya haksız olmamla ne alakası var, dünyanın en haksız insanı çıkıp Kizaru dayak yemiş + korkudan ecel terleri dökmüş dese o an haklıdır çünkü böyle olmuş. Resim yoktu Kizaru bir şey yaptı sandık hiçbir şey yapamamış.

Resim olmadığı için Sento'nun Kizaru'yu yenme ihtimalini de düşündün mü? Big Mom orta zorlukta alıyormuş bir de Kizaru'yu. Geyiğine salladın, onlar da tutmadı işte. :d

Sen Marco'ya pay biçmeye çalıştın ama, Marco falan artık hikaye oldu. Denizciler WB korsanları ile kedi fare oynar gibi oynamış cidden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık