Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar Nika olsa da boyutu arttıkça hızı ve tepkisi düşer
Vallahi saçından gözlük yapan , Kizaru'nun saldırılarını "ayna" engelliyorsa kolundaki tüyü ayna yapar , geri yansıtır. Nika artık insanları geçti, maddenin atomlarını müttefik yapıyor. İşte denizlerdeki en büyük güç bu :)
 
kizaru luffy g4 e tam gücüyle saldırmış.demekki g4 kizaru ya yakın ama yenmesine yetmiyorki g5 formuna geçmiş.zaten bunun tersini söyleyeni ciddiye almaya gerek yok.dev formuna geçen formuyla sanırım aktive oldu veya çok yakınında idi.lucci ile vs sinde normal formundaydı.zoro luffy nin g4 formundaki saldırıyı yeseydi 2.ci kez ölmeye yakın duruma gelecekti.resimleri gördüğümüzde daha netleşecek durum.
Adam Luffy’e ada turu çektirmiş, o sırada o geri dönene kadar diğerlerini avlamaya çıkmış. G5 sonrası Kaido gibi rezil durumlara düşer diyordum ama toon gücünden etkilenmiyor gibi.
 
G5'nin gözüktüğü sahnelerde Zoro



Bir kere şu fırlayan gözleri Zoro'ya çiz arkadaş. G5'nin gözüktüğü sahnede yine Zoro yok. Bakalım gördüğünde ne tepki verecek. :hhh:
 
Luffy g5'te Kizaru'yu tutunca doğal olarak onun vücudunu da lastik yapacak. Kizaru'nun meyvesinin işleyişine etki edebilir mi? Bozuk güç sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık