Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma'yı pis harcadılar. Madem harcayacaktın İvankov'u harcadaydın da Kuma devrim ordusunun sağlam bir komutanı olarak estirseydi. Aleme madara olacak adam mıydı Kuma ? Yazıklar olsun senin kalemine!
 
Luffy'nin antik robotu uyandırması ne puhahahahha antik robot nasıl oluyor ki kalp atış sesinin uyuyan biri (robot?) nasıl duyuyor? Oda gene saçmalıyor :D
Bu oda bir de röportajında "luffy'nin meyvesi için sıradan bir meyve vermek istedim çok güçlü olmasın" diye saçmalamıştı sanırım. Adam tanrı oldu üstüne davul çalıp kendini diriltiyor aynı zaman da bu davulla şimdi antik krallık robotlarını da uyandıracak, Allahtan özel meyve vermek istememiş.
 
WB'nin elinde de en iyi 12'den bisento var. Bence farkları yok. Bir ihtimal Shanks ama onun da kılıç ustalığını taktığını görmedik pek.
Adamlar en iyi olmak için dövüşmüşler, nasıl takmıyor? Belki hedefi değildir, sonuçta adam Luffy’i zirveye oturtma peşinde ama hedefi olmaması demek Kılıç Ustası değildir demek değildir. Herkes Zoro değil hayali bu olsun. Roger-Ray-Shanks falan net kılıç ustasıdır ama hedefleri ve hayalleri farklıdır. Mesela Roger KK olmuş bir şahıs, Ray ise Roger’ı KK yapan kişi. Belki Mihawk’tan önce Ray bu ünvanla anılıyordu, bilemeyiz. Shanks desen gençliğinde bu uğurda Mihawk ile düello yapmış ama şu an hedefi belirli değil. En son KK olmak için hazırlıklara başlayın falan diyordu. Oda çıkıp “Mihawk, Shanks’tan daha üstün bir kılıç ustasıdır” dediği yerde hala Shanks kılıç ustası değildir demek taraflı yaklaşmaktan başka bir şey değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık