Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günde 3 defaya çıkman lazım. Kabız olmuşsun.
Reis onların taktiğine fazla fırsat veriyorsun, yapma. Önden el yükseltip luffy tek atmalı aşağısı kesmez diye ayak yapıyorlar ki sonra bir amirale karşı bu olmayacağından bu durumla eğlenebilsinler. Ciddi konuşsalar ne diyecekler Luffy çok güçlü oldu diye sevinmelerini mi bekliyorsun? :D
Oda nika işinde kötü tanıtım yaptı işi çok sulandırdı ve bunun açıkçası alışageldiğimiz yine kendisinin çizdiği karakterlerle alakası yok. Heyecan katarım diye düşünmüş ama ergenlere çalışan numara bizlerin tadını kaçırdı. Mevzu bu kadar aslında.
 
G5 ile çok pirim yaptı. Ekmeğini yer. Onla alakalı sahneler çizmek isteyecek. Bu Oda puştu böyle malesef. Yoksa Luffy gear bile kullanmasına gerek yok beyler.
Luffy'nin meyvesiyle ona aptallıklar yaptırmayı sevdiğini söylüyordu. Bunu da en güzel ortaya çıkardığından beri G5 ile yaptırır. G5 ile Oda'ya gün doğdu, daha çok görürüz. Gider gemiye bile açtırabilir. Tam Oda'nın istediği kıvamda yani şuan Luffy. :D
 
Kral haki kaplı yumruk atıp deviremediyse hoş olmaz seri için yıllardır Yonkou>Amiral konusu açık şekilde ortada. Kaido o yumrukları yedikten sonra kıvrandı bir süre öyle bir şey olsa sayı içinde spoilerciler dokundurmaya başlamıştı amiral lobisine.

Robotun bilinmeyen bir enerji kaynağıyla çalıştığını biliyoruz Vegapunk'a göre. Şuan çevrede haki dışında enerji olarak görülebilecek bir şey yok, Lütfü'nün uyanışla alakalı desek Lucci'yi döverken de kullandı. Bir şans ışık meyvesinin uyanışıyla alakalı olabilir veya iki güçlü hakinin çarpışmasıyla alakalı olabilir.
 
Luffy'nin G5'i oyunlardaki özel eşya gibi. Herhangi bir yerde o eşyayı kullanınca farklı etkileşimlere giriyosun, gizli yollar açabiliyosun, NPC'lerle farklı diyaloglar kurabiliyosun falan.
 
Kuma 1100. Bölüme kadar ölecek diye bir teori vardı meyvesini de Franky yiyecek daha sonra Bonney + Franky meyve güçlerini birleştirerek Luffy’i geçmişe gönderecek falan filan tam hatırlayamadım devamını bu teori tutar mı acaba?
 
Luffy'nin geldiği durum içler acısı çocuk köyünden "Korsanlar Kralı" olmak için çıktı ama bu gidişle "Davulcular Kralı" olacak. Bu kadar saçma kariyer değişimi hiç bir anime de görülmemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık