Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Ben Sanji'yi aşırı beğendim ya, forumda çok konuşulur diyordum ama kimsenin umrunda değil gibi. Sapıklığı azalınca karakteri ne çok sevdiğimi farkettim resmen. Flörtözlüğü tam ayarında özellikle Live Action için. Baymaz. Dövüş stili de 10 numara. Animeye kıyasla gerçek hayatta çok daha iyi duruyor.
 
Son düzenleme:
Live actionda rolünü en iyi oynayan oyuncu nedir diye anket yapılabilir aslında.

Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Shanks, Mihawk, Buggy, Garp, Coby, Helmeppo aklıma gelenler.
 
Hocam One Piece'in kendine has duygusal yönü için Oda onlarca panel harcıyor aslında. O sahneleri, build-up'ıyla beraber (climaxi inşa etmekten bahsediyorum) Live Action'a yansıtmak çok daha meşakkatli. Çok iyi oyuncular, doğru ambians, inanılmaz sekanslar, sinematik shot'lar lazım senin dediğinin yapılması için. Ayrıca mangadaki replikler Live Action'a bazen gitmiyor. Tüm bunların üstesinden gelinmesi çok zor.
Aslında o kadar zor değil. Usopp'ta bir tık başarılı olmuş.

Zoro - Rika sahnesi çok basit diyaloglarla daha etkileyici hale getirilebilirdi.

İlk bölümde tek yapmaları gereken Luffy ağlarken "Ama Shanks kolun.." dedikten sonra kamera açısını değiştirmekti vs. Daha deniz canavarı saldırırken hart diye bir ses geliyor ve kopuk kolu Luffy'den önce görüyoruz vs.

Shu Shu sahnesini koyup duygusal yönü arttırabilirlerdi mesela.

Animede filler sahneler hariç bu arclar 15 saat ile uyarlanmış. Animeden - Diziye yarıya yarıya bir kısalma da öyle çok absürt değil aslında.

Oyuncuların çoğu tecrübesiz olasa da çoğu iyi oynamış bence. Sadece karakterler birebir aynı yazılmamış. Bu gözle izlemek lazım.

Diğer yönlerden zaten beklediğimin üstünde ama işin bu tarafına bakınca en yapılabilir olan kısımdı ama pek üstüne düşmemişler.

Dizi devam ederse Chopper&Hiluluk hikayesi en güzel hikayelerden biri umarım batırmazlar.
 
Ben Saji'yi aşırı beğendim ya, forumda çok konuşulur diyordum ama kimsenin umrunda değil gibi. Sapıklığı azalınca karakteri ne çok sevdiğimi farkettim resmen. Flörtözlüğü tam ayarında özellikle Live Action için. Baymaz. Dövüş stili de 10 numara. Animeye kıyasla gerçek hayatta çok daha iyi duruyor.
Sanji fragmanlardan beri çok beğeniliyor. Kötü olmadığı için ekstra bir şey söylemeye gerek duyulmamış olabilir : ))
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık