Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Skywalker seraphimlerde irade yok diye kesin yargılarla konuşuyordun S-snake patlattı seni.
Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun? Luffy kısa devre yaptırdı toon force gücüyle :D Genetik kodunda Luffy'e karşı talimat zaafı var demek :DShawk'ın Zoro'dan, S-Shark'ın Franky'den ve S-Bear'ın Bonney'den etkilenmesi lazım şu durumda :D Sen ne dersen de en fazla cyborg diyebilirsin seraphimlere ama insan değiller.

İnsan değilsiniz Seraphimleeeeeer...
 
kral haki büyük güç değil doğru çok büyük güç , sanjinin gen falan powerup veriyor evet ama , h.haki kaplama ile karşılaştırılacak bir seviye de değil , sanji çabuk yeniliyor falan ama , ortadan ikiye ayrılsa , içeriden komple patlasa , iyileşmesi zor , hadi iyileşss diyelim , bu biraz zaman alacak , bu zarfda diğer adam boş durmayacaktır ikinciyi attı mı iş biter, h.haki kaplamak sağ kol civarına tek atabilecek seviyede bir güç demek , ki bu defalarca gözümüze sokuldu.

sanjinin zoroya hız ve yenilenme dışında fark atabileceği hiçbir konu yok, bu konular ile de yetiştiğini düşünmüyorum , hız olarakta saldırı hızı ve hareket hızı olarak ikiye ayırmak lazım , hareketi sanjiye veririm ama saldırı hızında hep zoro öne çıkıyor gibi ki sanji zoroya vuracaksa dibine girmesi gerekir buda zoronun işine gelir , sanjinin ateşi de zoro karşısında iş yapmaz , kingin alevleri magma gibiydi , onlar bile dokunamadı zoroya , kılıç kendisiyle alev arasına mesafe koyuyor zoronun , hadi sanjinin alevleri magmadan sıcak olsa desek , bu dediğim mesafe olayından gene bir esprisi olmayacak.
He zoronun kılıçları sanjiye vurunca kırılır diyenler varsa , kid de en son kılıcını çekiyordu kılıç ustaların gördük çekişi .
Sanji Hız, gözlem ve dayanıklılık olarak önde. Zoro silahlanma ve saldırı gücünde önde. Hız olarak saldırı hızı veya hareket hızı fark etmez iki türlü de Sanji önde. Fanlık yapmaya gerek yok. Adam gözükmeyecek kadar hızlı hareket edebiliyor. Ateş Zoro karşısında işi yaramaz diye bir şey de yok çünkü Sanji ateşlerini fırlatmıyor zaten. Ayağı temas edince yakıyor. Mutlaka vurma fırsatı olacaktır. İki karakterin de kendine göre sağlam avantajları var o yüzden bana göre çok yakınlar. Zoro sağ kol olarak her zaman biraz daha güçlü olacaktır.
 
Apoo geldi mesela akla. :D Yanız onda Alpa Apoo'yu savunurken senin Zoro savunmam, şimdi ise bayıltan Luffy, bayılan da Lucci olmasına rağmen tarafları değişmeniz. :D
Luffy bayıltmıyor işte canım olay o.

Zoro vuruyor herif bölümlerce yatıyor ama biz Alpa'yı çekiyoruz Apo'ya bir şey olmamış diye dört dönüyor etrafta.

Luffy vuruyor ama Lucci bayılmıyor ama aynı alpa gelip aha tek attı diyor.

Direkt ilk karşılaşmaya göndermeler o dövüş ve ilk karşılaşmada da ikinci karşılaşmada da lucci orada bayılmıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık