Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde son panelde Kizranun gözlerde ki ifadeyi fark eden oldu mu acaba... Galiba Luffy'nin gücünü hissetti iliklerine kadar..
Ben onu kimse laf etmeyince gözlük çizimi sandım.Tabi amiral sever olduğum için konusunu açmadım.Objektif bakıldığında o göz çizimi daha çok güç karşısında ezilen bir karakterini göz çizimine benziyor.(Tabi gözlük efekti değilse)
 
Çünkü Kizaru’dan zayıf olsa da amiral seviyesi.Sentomaru ile yaptıkları dövüşler de kanıtı.Adam Kaku ve diğer ajanları işin içine katmıyor bile.Oda’nın denklemleri bu kadar basittir siz ne sanıyorsunuz op yani.Kizaru Luffy’nin asıl rakibi de değil Nika’ya rakip olamaz asıl rakibi Saturn olacaktır yenilgi de alabilir.
Donanmanın ve Dünya Hükümeti'nin rezil olacağı büyük olay gerçekleşmek üzere ama sen halen Nika yenilir diyorsun.
 
Ama Oda'nın artık bu hala daha Yonko olmuş tayfa olan Hasır Şapkaları küçük görmelerini çizmesi herhalde asla bitmeyecek.
Burada yaşanacak büyük olaydan sonra donanma ve Dünya Hükümeti onun gerçek bir Yonkou hatta daha da ilerisi olmaya başladığını anlayacaktır.

Bu son arc küçük görecekleri, dahası olmayacağını bu arc anlayacaklar. Chopper'in maskot olduğunu sanıyorlar onun neler başaracağını ve ödülünün patlama yapacağını düşünüyorum.
 
Yalnız bizim tayfa artık Yonko tayfası diyoruz da... şöyle bir bakınca... 4 kişi dışında haki bilen yok anasını satayım. Komediye gel. Oda'nın sıvadığı en büyük olaylardan biri de bu kesinlikle. Seride ne çöpler var iki haki türünü de kullanıyorlar. Bizim tayfa Yonko olmuş... 4 kişi dışında haki bilen yok... fıkra gibi... kskskskkss
Bu konuda haklısın ama bizimkilerin şöyle bir olayı var Haki bilmedikleri halde bu kadar iyi bir haldeler.

Egghead'de ya da Elbaf'ta Haki bilmeyen kalmaz. Bir tek Franky kullanamaz o da Cyborg olduğu için. O da muhtemelen Egghead'de gördüğümüz Haki eldivenlerinden giyecektir.
 
Şu Nika olayı Luffy'yi bitirdi. Hiçbir dövüşünün gram zevk ve heyecanı yok. Çocuk eski amiral üçlüsünden biriyle karşılaşıyor zannedersin Apoo'yla dövüşüyor. En güzel duyguların katili Oda Kaido'yu deviricem diye Nika'yı uyandırdı ama okuyucunun duygularını uyuttu. Leş yazar.
Sana göre hep bitikti zaten, sal artık la şu çocuğu :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık