Öğrenci olayı troldü ama akainu ile dragon'un önceden tanıştığını düşünüyorum. Akainu mf'de 30 kere dragon dedi.Yaşı tutmuyor hemen hemen aynı yaştalar dragon ile akainu
Öğrenci olayı troldü ama akainu ile dragon'un önceden tanıştığını düşünüyorum. Akainu mf'de 30 kere dragon dedi.Yaşı tutmuyor hemen hemen aynı yaştalar dragon ile akainu
Aynı yaştalar. Bence ikisi arkadaştı. Dragon da denizciydi bir ara.Öğrenci olayı troldü ama akainu ile dragon'un önceden tanıştığını düşünüyorum. Akainu mf'de 30 kere dragon dedi.
Zoro'nun ödülü gücüne göre çok düşük kaldı zaten. Umarım bir güncelleme gelir.Zoro'nun ödül Lucci'yi yenmesiyle 1,5-2 Milyar olur herhalde.
Yaş olarak imkansız. İkisi de 55 yaşında.Dragon Akainu'nun eski öğrencisi olabilir
Böyle bir flashback çok güzel olurdu.Aynı yaştalar. Bence ikisi arkadaştı. Dragon da denizciydi bir ara.
Vegapunk FB sinde vegapunk Dragon'a denizcilerden bahsederken Dragon konunun cahili gibi tepki veriyor yani denizcilerle çok bir alakası yok gibi, bende eskiden senin gibi düşünüyordum Luffy'ye herkes garpın torunu derken neden akainu ısrarla Dragonun oğlu diyor diye ama dragon denizciler tanımıyor çıkıt vegapunk flashbackındeÖğrenci olayı troldü ama akainu ile dragon'un önceden tanıştığını düşünüyorum. Akainu mf'de 30 kere dragon dedi.
Fark etmemiş olabilirsin ama WB'nin kaç bölüm önce yanına Shanks geldiği zaman serumlarla ayakta duruyordu. Üzerine savaşın ortasında Squardo'nun ihenetiyle boyum kadar kılıcı karnından soktu. Amirallere karşı Haki bile kullanacak mecali yoktu. Aldığı onca hasara rağmen ayakta duracak ikinci bir One Piece karakteri yoktur.WB'nin amiral performansı hiç iyi değildi. Niye herkes bu kadar övüyor? Sakazuki'yi bildiğin arkaladı hatta. O saldırıya direk maruz kalmasına rağmen Sakazuki gitti şovunu yapmaya devam etti. Hem de WB'nin komutanlarına karşı. Şuan ki konumuz olan Kizaru ise 0 hasarla bölümü bitirdi. Aramaki'nin shanks mevuzusu yüzünden Amirallerin karizması çizilmiş hayranların gözünde belli. Ama her amiral aynı değil.
İlla denizci olmasına gerek yok bence. Akainu ile mazileri olsun yeter. Hikayeye güzel bir derinlik katar. Akainu vs Dragon dövüşünü güzel olurduVegapunk FB sinde vegapunk Dragon'a denizcilerden bahsederken Dragon konunun cahili gibi tepki veriyor yani denizcilerle çok bir alakası yok gibi, bende eskiden senin gibi düşünüyordum Luffy'ye herkes garpın torunu derken neden akainu ısrarla Dragonun oğlu diyor diye ama dragon denizciler tanımıyor çıkıt vegapunk flashbackınde
sol alta bakarsan vegapunk dragona denizcileri anlatıyor
Anime'de Wb'nin rezil olduğu her sahneyi değiştirmişler. Güzel algı yaptı ToeiWB'nin amiral performansı hiç iyi değildi. Niye herkes bu kadar övüyor? Sakazuki'yi bildiğin arkaladı hatta. O saldırıya direk maruz kalmasına rağmen Sakazuki gitti şovunu yapmaya devam etti. Hem de WB'nin komutanlarına karşı. Şuan ki konumuz olan Kizaru ise 0 hasarla bölümü bitirdi. Aramaki'nin shanks mevuzusu yüzünden Amirallerin karizması çizilmiş hayranların gözünde belli. Ama her amiral aynı değil.