Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro bir çakmış uçurmuş lucci. Zoro ilk defa kılıç becerisi hiç olmayan birisi ile kapışacak. Kılıç kullanabilen Kizaru ise luffy ile kapışacak :D
 
Şu seride yonkouları zrive güç olarak görüyorum her bakımdan ama dövüş olarak en keyif aldıklarım ise amiraller şöyle Kizaruyu okurken bile zevk aldım ben.Luffy ile savaşları kısa sürmez İnşallah oda batırmazsa çok iyi şeyler çıkacaktır ortaya.
 
100 kat ifadesi boşuna verilmemiştir . Vermiş mesajı . Kizaru ile Luffy şu an denkler demek
Denkler anlamı çıkmaz eğer bunu matematiksel algılıyorsak. Hatta tayfanın tamamı anca kizaruyu bir süre tutacak kadar gibi bir yere gelir. Böyle bakmak yanlış olur.
Bildiğin sabaody göndermesi, amiral gücü için böyle şeylere gerek de yok zaten. Özellikle ilk gördüğümüz amiral üçlüsü hayvanoğlu hayvan kontenjanına kafadan giriyor zaten.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
100 kat ifadesi boşuna verilmemiştir . Vermiş mesajı . Kizaru ile Luffy şu an denkler demek
Hayır bu mümkün değil. İki yıl önceki güçlerine bir gönderme var sadece. O zaman için güçleri yetmedi Kizaru'yu ve Pacifista'ları durdurmaya. O hallerinden çok daha güçlü olduklarını belirtmiş sadece.

Luffy, Onigashima savaşında çatıya ilk çıktığı anda artık bir amiral seviye güce ulaşmıştı. Dressrosa da ikisi de ciddi olmasa da Luffy bir amiralle baş edecek potansiyeli olduğunu o zaman göstermişti. Üzerinden Cracker ve Katakuri dövüşü geçti sonra iyi bir eğitim daha aldı ve Kaido'yla kapıştı.

Şu saatten sonra Oda çizdiği şeyi unuturda amiralleri şişirmeye kalkışırsa işte o dakika bu seri gözümde biter. Net olarak Yonkou>>Amiral dengesi işlendi. Bu dakikadan itibaren amiralleri şişirmeye kalkarsa One Piece'nin intiharı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık