Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üç haki türünde de uzmanlaşmış bir Luffy Kizaru karşısında düz haliyle çaresiz kalmaz elbette, tıpkı Kaido karşısında kalmadığı gibi. Ama yenmek başka bir şey. Dövüş ilerledikçe iki taraf da vites arttırır illa ki.

Edit: O değil de Luffy'nin rakibinden üstün olarak başladığı bir dövüşe hasret kalmıştık ha iyi oldu bu xd Dövüş içinde power up alma mecburiyeti yok bu sefer.
 
Son düzenleme:
luffy, özellikle uyanışla birlikte öyle bir konuma yükseldi ki güç seviyesi olarak, luffy ile 1vs1 atıp da kazanabilmesi için bir karakterin ana karakter sıfatına sahip olması gerek. dövüş içinde güçlenmeli, düşmesine rağmen sürekli olarak kalkmalı, müttefiklerinden yardım görmeli ve en önemlisi +9 bala sahip olmalı.

istediği kadar özel logia olsun kizaru. adam ejderha alevine kafa atıp, eliyle yıldırım yakalıyor. fatihin hakisi olsa da önemli değil ha keza. hibrit kaido, kanabo aracılıyla onlarca kez fatihin hakisiyle saldırdı luffy'ye. işlemiyor adama artık. kaido'nun devre dışı kaldığını varsayarsak eğer bildiğimiz karakterler içinde dayanıklılığı en yüksek karakter açık ara.

ya tuzağa düşürüp saldıracaksın ya da çok sayıda güçlü adamla üstüne çullanacaksın. başka yolu yok luffy'yi indirmenin.
 
Oda alışkanlık gereği Luffy'i yine çok zor durumlara sokacaktır. Bu seride güç dengesi yok hikayeye göre ilerliyor dövüşler. O yüzden Kizaru reis bayağı bir zorlayacaktir Luffy'i.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 73)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık