Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Kaido'nun hibrit formuna da hiçbir mod açmadan dalmıştı. Hatta Kaido üstüne birde sarhoş modu diye bir moda girdiğinde bile düz haliyle karşılıyordu bu saldırıları. Kizaru'ya daha mod açmamış olmasında bir şey yok, çocuk artık karşısına kim gelirse düz haliyle karşılayabilecek bir seviyeye geldi.
 
Mantıklı bakmayı denersek kizaru'nun, lucci ile beraber iki-üç bölüme ölmesi gerek ama bi sorun böyle bir şey olur mu? :D Gene bir şekil kurtulurlar.
Ulan lucci'nin g5 luffy'le yumruk yumruğa dövüşe girdiği yeri hala aşamadım ben.
 
lucci zoroyu gerçekten zorluyorsa , (zorlanmış panel görüp sonraki bölüm yenerse , tek atarsa , rahat bastırırsa değil bahsettiğim)
önce seriyi , sonra zoro fanlığı bırakırım.
Spoiler doğruysa mangaka , tuvalette falan çizmeye başladı seriyi heralde , daha geçen bölüm luffy kizaru geliyor diye altına ediyordu az kalsın , şimdi base formuyla kapışıyor deniyor. (o güçlü kişi kizaru değildir bilemem , pek sanmıyorum ama neyse)
 
Luffy'nin Kaido'ya karşı base formu ile daldığını düşünürsek bu çokta bir şey ifade etmiyor bence. Lucci'ye karşı g5 açıldıysa Amiral'e karşı hayli hayli açılacak.
 
Zoro'nun Lucci'ye karşı zorlanmasında anormal bir durum yok, sonuçta zoan uyanışı açıp üstün gelen bir adam. Ne bekliyordunuz tek atmasını mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık