Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp üç beş çapulcuya indi 2 amiral için 5 bin adam vardı derler dayak yeyip geri gelir amiraller.

Oda'nın kafası bu.
 
Nasıl bu kadar eminsin peki ?
Son zamanlarda Oda amirallere hakkını veriyor gibi hissediyorum. Film red reklamı için yaptıklarından sonra pişman oldu gibi. Aokiji'ye hayvan gibi buff bastı şimdide aynı şeyi kizaru'ya yapıyor. Kizaru Luffy'yi yener demiyorum zaten. Tayfa ayrılacak bence.
 
Tek örnek Garp değil, Ryo Akadan habersiz Wanoya gidip Yonko kellesi almaya çalışıyor, Fuji Akayi sallamayip Rikunun önünde diz çöküyor, Dofa yardım etmiyor, Luffyleri salıyor.
Ryo zaten Luffy'leri yonkodan saymadığı için tek başına gitti oraya. Kaido burada olsa gelmezdim ama bu veletleri indirmeye geliyorum demeye getiriyor.
Fuji'nin de zaten nasıl hala konumunu koruduğuna bende şaşırıyorum o Garp'tan daha büyük bir anomali. Adam kutsal topraklarda köleleri serbest bıraktı hiçbir şey yapmadılar, ilginç baya.

Kizaru beni gönder Aka diyor ama Kizarunun Eggheade nasıl geldiğini görüyoruz, 30.000 marine 9 koramiral yüzlerce savaş gemisi, demek Kaido BM ittifakı için Wanoya gelecek olsa yanında 2 amiral daha 15 koramiral 6 serafim atom bombası falan getirirdi herhalde :)
Burada yanlışın var. Kizaru EggHead'e yonko indirmek için gelmedi o filo ile. Adamların hazırlığı Vegapunk içindi, Luffy sürpriz yumurtadan çıktı orada. Ayrıca aşırı hazırlık yapmak korkaklık mı ne alaka, kayıplarını minimuma indirmek için bir ordunun yaptığı mantıklı bir hareket.
Marineford'da 3 amiral, 1 filo amirali, 1 efsane, 7 savaş lordu, pacifista ordusu ve ellerinde koramirallerin bir çoğunu güç gösterisi için yığdılar ama savaş nasıl ilerledi biliyoruz. Beyazsakal korsanları fanları kusura bakmasın ama adamları ağlattılar ve ter atmadılar neredeyse. Luffy olmasa savaşın daha başında Ace'i idam edecek ve Wb filosunu lava boğacaklardı. Adamlar aşırı hazırlık yapıyorlar ama sonucunda rakiplerinin içinden geçiyorlar.

O sorunun cevaplandığı falan yok, Yonkolar korsanları frenliyor, WG'nin işine yarıyorlar gibi şeyleri cevaptan sayıyorsan bilemem, Akainu'yla ilgili konu açmıştım, adam 50 yerde denizcilerin yetersizliğinden, imkansızlıktan, yokluktan, yetişememekten bahsediyor. Zayıflıkları bir yana Denizciler ve WG istese de Yonko oluşumlarını yok edemez, bir Reverie yaptılar rezil oldular, 8 tane krallığı devrimcilere kaptırdılar, BB ortalıkta cirit attı, BM Kaido ittifak kurdu, hiçbirine müdahale edemediler. 1 Yonko'ya savaş açtık deseler diğer Yonkolar veya başka korsanlar veya devrimciler, arkalarlar Denizciler ve WG'yi, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olurlar. :)
Bu soru Dressrosadan beri sürekli üstüne eklenen bilgilerle daha da net bir şekilde cevaplanıyor abi ama görmezden geliyorsunuz.
Wg'nin işine yarıyorlar nasıl bir cevap olamıyor ben anlamadım. Bırak yonko'yu adamlar Dofflamingo üzerinde köle, silah, uyuşturucu ticareti falan yapıyorlar. Eğer yonkolar gibi günah keçileri olamasa dünya halkı Wg'nin pisliğini fark edecek ama normal halk için korsanlar daha büyük bir tehdit olduğu için görmezden geliniyor.

Bunu biz Wci'da da gördük. Wg yonko saflarına yeraltının "zevk köşesinin kraliçesi" diye ajan yollayıp iç işlerinden birebir haberdar oluyor. Adamlar güya kendilerine tehdit olan yonkoların düğününe kadar bile girebiliyor ve bundan o inanılmaz tehlikeli yonkonun haberi bile yok. Nasıl büyük tehdit ama.

Bunu biz Wano'da gördük. 2 tane yonko ittifak kurmuş güya dünyayı dize getirecekler ama Wg'nin derdi Dressrosada kaybettiği silah ticaretini Wano'ya taşımak. Adamlar nasıl korkmuş ama deme :D
 
Bence Garptan da net güçlüdür .
Garpın beğenmediği yumruğu rüyasında bile atamaz.

Gülerek dövüş mü kaybedilir? Çok yanlış yorumluyorsun Garpı. Sanki Kuzandan çok güçsüz gibi yerleştirmişsin zihnine.

Garp, donanma tarihinin en güçlü adamıdır. Sakazuki'ye bile sadece hükümetin gölgesisin diye rest çekiyorlar. Kafasına göre takılan Garp'a sırf gücünden sesleri çıkmıyor.
 
Garpın beğenmediği yumruğu rüyasında bile atamaz.

Gülerek dövüş mü kaybedilir? Çok yanlış yorumluyorsun Garpı. Sanki Kuzandan çok güçsüz gibi yerleştirmişsin zihnine.

Garp, donanma tarihinin en güçlü adamıdır. Sakazuki'ye bile sadece hükümetin gölgesisin diye rest çekiyorlar. Kafasına göre takılan Garp'a sırf gücünden sesleri çıkmıyor.
Zirve Garp'ı bu amelelerin gerisinde görüyor. Tyr bu aralar iyi değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık