Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Kötü adamlarla İyi adamların yenilişini farklı gösteriyor. Kaido'nun boynuzu kırıldı ve magmaya düştü, Crocodile ve Doffy'i yenerken binalar yıkıldı ve yumruklarla yenildi. Ama Katakuri ve WB öyle değildi mesela. Oda'nın gözünde Katakuri kötü bir adam değil, sadece ailesini korumak isteyen ve zorunluluktan BM'ye bağlı biri. Yenilirken de öyle kötü durumlara düşmedi diğerleri gibi. Aynı şekilde WB'de efsane olarak ayakta öldü. Kizaru kötü bir karakter değil sadece denizciler için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Bence Kizaru da yenilirse böyle yenilecek, yerin dibine girmeyecek.
 
Luffyler neyden kaçmaya çalışıyor bir amirali bir daha nerede yalnız indirme fırsatı bulacaklar? Oda bu adam yonkou olmadı mı?
Üzerlerine 1 amiral, 1 grosei, 9 koramiral ve 30 bin denizci gelmekte. Kazanmanın bile zor olacağı bu durumda etraflarıında ki dostlarını ve korunması gereken vegapunk'ı korumakta zorluk çekeceklerinden kaçmaları daha iyi bir alternatif. Mangada bazen neden mala anlatır gibi anlatıklarını bir daha ve daha iyi anlıyorum teşekkürler

edit: animeyi daha daha iyi anlıyorum ( üzerine alınma)
 
Elbaf arc'ı kapıda sizce kaç bölüm sürer.
100 bölüm wanolu ırgatları okuyacağıma 100 bölüm gururlu devleri okurum daha iyi. Ama o kadar uzun bir arc olmayacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık