Seraphim sanırım Luffy'ye değil, Nika'ya aşık olmuş. Kucağında taşıdığı kişi Luffy değil, Nika çünkü.Seraphim Hancock'un Luffy'e aşık olduğu doğru mu hahaha hiç şaşırtmadı. Hancock görse kendini kıskanır.
Korsanlar kralı olmak korsanlar arasında bir yarış,genelde rakibi korsanlar bunun neresinde bir hata var ki ?KK olması için korsanları dövmesi lazım dediğin için attım. Bide sadece Kizaru yüzünden kaçmak istiyormuş gibi yorumlar var onlara ithafen.
Güçsüz olduğu için değil, olması gereken bu olduğu için. Tayfa o kadar güce de yetmez. Hem korumaları gereken Vega'da var bir yandan. Birini korurken dövüşmek daha zor.
Amacı gizlice vegayı kaçırmaktı hala da vegayı kaçırmak. Artık gizli olamaz ama o kadar denizci ve amiralin arasında rehineye zarar gelmemesi gerek. Vegapunk daha robine, Franky ye , choppera usopa modifye yapacak. Lazım adamLuffyler neyden kaçmaya çalışıyor bir amirali bir daha nerede yalnız indirme fırsatı bulacaklar? Oda bu adam yonkou olmadı mı?
Doğru. Luffy sırf korsanlardan yana görmemiş gibi. :d Sayfayı attım sadece.Korsanlar kralı olmak korsanlar arasında bir yarış,genelde rakibi korsanlar bunun neresinde bir hata var ki ?
Tek başına bir amiral tayfayı yakalamaya gelmez herhalde. Yanında elbette bir kaç adam olur.
Yeri geldiğinde amiralle de dövüşür tabii sorun yok.Kaçsada problem değil o kadar benim açımdan bunu söylemek istedim.
Luffy'e de çok bakma herkese dövcem diyor ama uygulamaz xd
Karasakal, Arıkovanına geçmiştir bence. İlk öğreneceği Garp olayları olacaktır.Karasakal ada çevresine geldi denildi. Şimdi orada o kadar savaş gemisi vs varken o bekleme moduna geçer çakal, oldu ki bu Groseilerden birinin gemide olduğunu öğrenirse.
Kizaru'da adadayken kaos çıkmışken ister misiniz Karasakal yanındakilerle Grosei'ye çöksünler... Bu durumda Kizaru geri dönmek durumunda kalır ve bizimkilerde fırsattan istifade kaçarlar.
Adam buraya gelip neden geçsin ki... He oldu ki Law dönüşü burası yol üstüyse o ayrı... Özellikle geldiyse dönmez adaya geri.Karasakal, Arıkovanına geçmiştir bence. İlk öğreneceği Garp olayları olacaktır.