Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Teke tek kimsenin olmadığı bir adada dövüşselerdi muhtemelen düşüncem yine Kuzanın Garpı eninde sonunda yeneceğidir .
 
O şekilde birbirlerine ölümüne girseler yenemez. Bunlar birbirleriyle sittin sene o motivasyonla dövüşemez ama
Kuzanın yetenekleri çok gelişmiş . Buzdan bir kılıcı dövüş esnasında vurabilirlerse Garpı günlerce süren dövüş sonunda devirebilir.
Garpta o bitiricilik yok gibi geliyor .
 
Kuzanın yetenekleri çok gelişmiş . Buzdan bir kılıcı dövüş esnasında vurabilirlerse Garpı günlerce süren dövüş sonunda devirebilir.
Garpta o bitiricilik yok gibi geliyor .
Kuzan şu ana kadar gördüğümüz ölümcül hiçbir saldırısını açık bulmadan yapamaz. Kol bacak vs alır en fazla. Gözü dönüp girişse Garp pekmezini akıtır bunun. O hıza ve güce karşılık dövüşü bitireceği açık bulamaz
 
Kılıcı durdurmak için Haki'ye mi ihtiyaç var? Chopper de Big Mom'u durduruyordu üstelik kılıçsız, bu durumda Chopper>Zoro mu?
Saçmalama seviyen aşağıda. İtaçi, Madara'yı yener, Sabo Wano'da anime gördüm ve daha birçok saçma söylemde bulunan sana yakışan da bu gerçi.



Senin gibi korkakça işime gelince cevap vermek yerine senin seviye uygun bir şekilde açıklama yapayım. Kılıcı durdurmak için haki ne alaka diyorsun da Kaido gibi anomali değilsen nasıl durdurmayı planlıyorsun? Hani niye yazdın onu anlamadım bile, saçma sapan manasız bir cümle. Hakiye gerek yoksa neye ihityaç var? Luffy kesme saldırına karşı neden haki basıyor, Zoro neden patlamadan korunmak için haki bastı ihtiyaç yoksa?

Şu saldırıyı hakiyle durdurup, sonrasında çok az hasar alıyorsan hakin gayet sağlam demektir.




Chopper'ın da durduğu saldırı bu yani. Sanırsın Big Mom'ın tüm gücüyle yüklendiği alevli kılıcı durdurmuş.



Silahlanma hakisinde Jinbei neden şu an Sanci'den daha iyi olamasın? Aksini gösteren net bir durum mu var da imkansız gözüyle bakıp, Chopper gibi saçma örnekleri veriyorsun? Sanci'nin sertliğini Kaido ile karşılaştıran, Zoro, Sanci'ye hasar veremez diyen sen onlarda sıkıntı görmüyorsun da bunda görüyorsun demek. İşine gelince Katakuri'de kral haki var, haki çok önemli, işine gelmediğinde hakiyle mi durduracaksın hüüüğğğ....

Haa bu arada Jinbei'nin, Sanci'den daha iyi silahlanma hakisi var dememiz de karakteri küçültmez. Jinbei yılların korsanı Wb, Big Mom gibi insanların saygısını kazanmış, tayfaya geldiğinde Kid ve Law'ın ağzının açık kalmasına neden olmuş birisi. Sanırsın Helmeppo'nun hakisi daha iyi diyoruz.
 
Son düzenleme:
Enel çok büyük adam, adanın birinde tek başına haki öğrenmiş bir de tüm adayı kapsayacak kadar geliştirmiş, hakisini meyvesiyle ortak kullanıp her şeyi duyabileceği bi teknik geliştirmiş, muhtemelen meyvesini uyandırmış (uyanıştaki boynun etrafından dolanan şeyden var Enel'in son formunda), hiç hasar almamasına rağmen caribou gibi meyvesine bağlı kalmayıp kendini fiziksel olarak geliştirmiş (akrobarikti ve Luffy'den kaç yumruk yemesine rağmen dayandı). Adam cidden aşırı potansiyelli bi karakter, mavi denizde doğup büyüse o potansiyel ve meyveyle yonkou bile olurdu.
Edit: ha bir de hayalini gerçekleştirmeyi başaran bi karakter. Adam aya gitti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık