Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

çok boş muhabbet çevirdiniz he. mutlak doğru diye bişey yok proların yeni denediği ve başarılı oldukları bir çok build cok daha düşük elolarda keşfedilmiş buildler olur genelde. ee bi pro onaylayana kadar bu buildinizin yanlış olduğu anlamına mı gelir yani? pro kendi oyununu oynuyor siz kendi oyununuzu. proların hepsinin yaptığı şeyin daha doğru olma olasılığı tabiki sizin tek başınızına yaptığınız buildden yüksek ama yüksek elo - düşük elo prof maç - soloq maç dinamikleri çok farklı. en iyi build sizin en başarılı olduğunuz builddir. 2 seçenekten biri siyah biri beyaz olmak zorunda değil yani savaşmayın sevisin
Keşfetme konusunda haklısın ama 1 milyon tane farklı build denerler 1 tanesi tutar düşük eloda. Böyle de bir gerçek var :) Sonrasında dediklerine katılıyorum kesinlikle.
 
Ama örneğin şunu diyebilirsin yüksek elo ve düşük elo oyunlar çok farklıdır. Bu yüzden düşük eloda snowball olmak daha kolay ve ona göre farklı build yapıyorum. O başka. Bunu diyebilirsin. Ben nocturne'e uzun süre draktharlı build yaptım. Proların büyük çoğunluğu kullanmamasına rağmen. Çünkü bizim elolarda çok fazla konum hatası yapıyorlar rahat kasabiliyorum.
Ayrıca 10 CS/dk oranının altına düşmeyen, koridoru istediği yerde bırakan ve baskınlarda genelde ölmeyen adamlardan bahsediyorsun, Bami'nin ittirme gücü ve botun verdiği koridorda durma gücü ve koridora yetişmek için hareket hızı, Keko'ya olacağı kadar efektif değil bu adamların ellerinde.
Bunu üstü kapalı bir şekilde söyledim zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık