Tahm çoğu heroyu dövüyorda aa ters eşleşme aa ya pek şansı yok.Yanlış item çıktığım için çok dayak yedim.
aatrox öne geçerse farma yatmak zor baya ya. Q ları çok uzaktan vurduğundan lanede öne geçince baya kabadayı oluyor hero. Doran kalkanı baya rahatlatırdı birde q ları baitleyip 3 levelde falan uzun dövüşte kesmeye oynayabilirdi. Lilia ile keserler tahm tanklayıp lilia dan onu uzak tuttuğunda alabilirler. 3. q lilia ya çarparsa lilia tek yer ama tahm onu yediği için 2v1 de kesmeye oynayacaklar işte. Daha fazla ölmeyip gerekirse farmda 50 cs fark yicek ama xp den düşmücek yapcak bir şey yok.Zor eşleşme diye biliyorum. Farmda geri düşmeyi kabullenip ölmemeye bakacaktın sanırım. Solo da pek tecrübem yok gerçi, @Arthur Morgan daha iyi bilir.
Birde çelikyürek çıkacaksan bana mantıklı gelen erkenden çıkmak. Stack kasmaya ne kadar erken başlasan okadar iyi sonuçta. Araya item sokmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ben olsam çizmeyi bile tamamlamam. Maçına biraz baktım; çizmeyi tamamlamışsın, bami'nin alevi ni almışsın. Sen çelikyürek alana kadar oyun bitti zaten. Hangi ara stackliycen o itemiVe o item sana takaslarda çok fayda sağlıyor.