Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

İyi bir Viktor vardı karşıda. Baya güzel dövüyordu.. Gerçi şimdi baktım lavuk s13ü ustalık bitirmiş.. herodan ziyade player farkı sanırımasdflkjasd
Abi direkt hero farkı. Viktor fena dövüyor veigarı. Faker da olsan zor matchup. Viktor o tür yavaş ve erken oyunda kırılgan büyücü midlerin hard counterı.
 
Mejai yi saymazsak. Bende 5. dedim zaten. Senin vlad ile yaptığın gibi zhonyasız ölmem diyorsa. 4. itemden almak daha mantıklı dedim ek olarak.
Zaten ben yıllardır hangi heroyla oynarsam oynayım rabadonu hep son 2 itemde alma taraftarıyım. En iyi ihtimalle 4. olacak. Belki eveleyn bir istisna olabilir bu konuda.
Senin vlad ile 3. itemden rabadon çıkmanı ben sadece lb ile yapıyorum bazen.
5. item rabadon almanın bi olayı yok ki oyun bitmiş zaten. bazı istisnalar var. dps i yüksek büyücğler ryze, cassiopiea , anivia falan bunlara daha fazla survivability cıkmak lazım ama büyücüleri çoğu cd a bağlı. vex syndra ahri orianna lissandra neeko viktor tarzı sampiyonların 2 item dan sonra 3 olarak onlara rabadondan fazla yakışan itemları yok. bi de gölge alev falan 3200 goldken 3600 e rabadon alma taraftarıyım
 
Ben erken alınan rabadonun büyücüleri çok güçlendirdiğini düşünüyorum. Duruma göre değişir tabi ama plat dia civarı eloda oynuyorsam alabildiğim kadar erken almaya çalışıyorum. Özellikle veigar oynarken ilk mitik eşya ve ayakkabıdan sonra alınması gereken yegane eşya. Rabadon almıyorlar bazen 4. ,5. Eşyaya kadar. Kafayı yiyorum böyle veigar görünce. Rabadon büyücülerin direğidir. Alın, aldırın.
Rabadonu eskiden beri sürekli değiştirdiler. Bi ara ap oranına %25 e kadar indirmişler. En son geçentekrardan %35 den %40 a çıkardılar. İtem eski zamanlarında ki görkeminde şuan. Birde eskiden bu kadar ap eşya çeşitliliği yoktu. Şimdi çok fazla kullanışlı ap eşyası var. Bu yüzden çoğu şampiyonda 4 yada 5. itemde almak zorunda kalıyorum. Veigar istisna tabii ki.

Ama yeri geliyor takımın ağır yara almıyor. Morelle almak zorunda kalıyorum. Zhonya zaten çoğu zaman Allahın emri. Rabadon 3600 goldluk pahalı bir eşya. Asıl olayı yüzdelik verdiği ap. Bende yukarıdaki sebeplerden ötürü 3. itemden almıyorum. Ama işevsiliği gözardı edip sadece hasarı düşünürsek haklısın erken almanın avantajı çok fazla.
 
Tekler teklemesine de kendisi de tek yiyebilecek bir şampiyon. Bazen 1v9 atmak zorunda kalıyorsun uzuyor maçlar. Sen aradan 3 kişiyi çıkarıp öldükten sonra bile tf verebiliyorsun sonuçta xd
Yav doğru diyon da bu dediğin 10 maçın max 2sinde olur. Her maç 1v9 atıyorsan mental mi dayanır ona zaten djsjsk
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık