Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Hayvan gibi iyi duruyor.Karakterlerin hemen hemen hepsi oturmuş.Aksiyon sahneleri cok iyi duruyor.Jet gatling nasil gorunuyor belirleyici olacaktı cok iyi duruyor.Bu dizi tutar sadece anime severleri degil daha once hic seriyi takip etmemis insanlarıda ceker.Buggy seridekinden iyi duruyor Mihawk da yıldız gibi parlıyor üzücü olan Mihawk ı ilk sezon birkac sahnede gorup sonra uzun süre görememek olacak.
 
Bir de balıkadamlar Baratie ye mi saldırıyorlar, niye ?
Evet akışta epey değişiklik var bence iyi yapmışlar hem farklı bir deneyim olur. Zaten Oda'nın onayıyla olmuş. Baz şeyleri de çıkartmış sanırım vs.

--------------

Roger'ı oynayan eleman. Fragman çıkmadan önce duyurulsa ne alaka falan derdim. Ama bence çok iyi olmuş. Roger gibi heybetli değil ve konuşma tarzı da pek aynı değil ama gayet güzel bir uyarlama olmuş bence Roger özelinde.


Garp'ı oynayan eleman da çok iyi. Garp'ın ilginç cüssesini yansıtmaları zor olurdu zaten onun dışında gayet iyi bence.


Sanji diziden önce de diziden sonra da çok fit bir elemandı. Ne hikmetse dizide aşırı kalıplı çıkmış. Aynı şey Nami içinde geçerli canlı yayınlarda vs. de çok daha fit bir kadın ne hikmetse dizide daha dolgun gözüküyor.


Shanks'i oyanayn eleman idare ederdi. Ne hikmetse şapka kimseye yakışmıyor. Saçların rengi de kötü duruyor vs.
Ama şapkanın olmadığı sahnelerde düzgünce görmek lazım yine de : ))


Dizi @Mihawk 'a ise artı yazmış yapacak bir şey yok : ))
 
Son düzenleme:
Thriller Barc'a gönderme yapılmış. Normalde bu sahne 442. bölümde.
Dizinin devamı gelirse akışta epey değişiklik olacak gibi.

 
Çoğu yerde balıkadamlar gömülüyor. Gerekçe olarak Karayip Korsanları ikinci filmi örnek veriliyor. Önceki mesajımda da dedim, bu işler bütçeye bakar. Bu dizinin her bir bölümü 18 milyon dolar olsa dahi bir sezonu 180 milyon dolar yapar. Üstelik dizideki setlerin çoğu bir daha kullanılmayacak. Baratie olsun, diğer adalar olsun tekrar görmeyeceğiz. Karayip Korsanları ikinci filminin bütçesi 225 milyon dolar, bugünün parasıyla 360 milyon dolar civarı yapıyor. Adamlar bu parayı iki saatlik bir filme harcamış, bunun yarısı kadar bütçeyle on bölümlük dizi yapılırsa mecburen bazı şeylerden kısılır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık