Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Law haki ile kendisi dahil tayfasına yapılan Doc'un meyve özelliğini bozdu. Bu meyve özelliği bozma buzda geçerli olmaz mı? Bence olmalı.
 
Garp1081'de kırdı zaten buzu kral hakisiyle. Ice ball wb'ye marineford'da uygulanan teknikte bu.
O meyvesiyle kırmıştı.
Normal buzu kırmaktan bahsetmiyorum. Vücut formasyonunu değiştiren durumdan bahsediyorum. Law haki ile bozdu meyve değil. Burada da Garp'ın vücudu etkileniyor ya merak ettim.

Edit: Dediğin bölüme şimdi baktım. Bundan farkı ne olabilir ki. Burada vücudu dondurmuyor da buzun içine aldığı için kırıyor ondan olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Şimdi benim yorumlardan anladığım kadarıyla Garp neden kaybetti deniliyor da kaybettiği kişi eski amiral (Klasik üçlü hee ve hani filo amirali olması gereken kişi önceki filo amiraline göre) ek olarak Magellan ile denk tutulmuş birisi ve diğer birkaç tane yonko titan kaptanı olan kişiler.

80 yaşındaki adam neden kaybetti? Kazansaydı nasıl derdim ben.

Tek sorun bunların oldu bittiye gelmesi. Bu da Garp'a değil Oda'ya yazar. Garp oraya görevini tamamlamaya gitti mesele çocuğu kurtarıp kurtaramaması sadece.

Keza Garp yanına sengoku ve Tsuru'yu almış olsa bu adadan sağlam çıkabilirlerdi. Yanındakiler tırtovski bunu kabul etmekte fayda var.
Tam olarak böyle. Oldu bittiye gelmesini de arc arası olmasına bağlıyorum. Oda'nın tarzı bu maalesef. Garp ölse daha farklı konuşulabilirdi tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık