Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun elinde kurtarabileceği biri mi vardı da dalsın? Ölenin intikamı için daha fazla adamı ölsün istiyorsun yani :D WB'nin karşısına bir dünya ordu dizildi üç beş çapulcu değil. BB'nin tüm adamları bir Kuzan etmezken WB 3 amiralle karşılaştı. İş eğer sidik yarışına girilecekse en anlamlı ölen Roger, en afili ölen WB ve en ucuz harcanan (mağlup) Garp oldu zirve üçlemede :D
Şu hikayeyi hala anlatmaya devam mı ediyonuz hacı. Kizaru, Aokiji WB yüzünden terlemedi bile. Bir dünya adam dizildi diyonuz bunladan hiçbiri WB ile savaşmadı bile. Bir dev tekledi bir de denizci erleriyle karşılaştı diye yapmadığınız övgü kalmadı.

Tonla müttefik yardıma geldi. Sonra da serinin ana karakteri yanında bir sürü adamla yardıma geldi. Ona rağmen Ace'i kurtaramadı. Ace gözü önünde öldü. Öldürene bir şey yapamadı. Aksine ölümcül yara aldı. Tüm bunlara sebep olan kişi çıktı karşısına ona da bir şey yapamadı.
 
Garp en azından istediğini aldı sonda. WB öldüğünde ardında bir delikli Ace, bir de Amiral'lere yem olacak tayfası vardı. Bir de tüm bunlara sebep olan sırtlanın kahkahaları.

Ayakta öldü dersin kim bilecek.:D
Ace neden öldü herkes biliyor,Beyazsakalın ne kadar kişiye meydan okudugunu da,savaşın ortasında kalp krizi geçirdiğini de.
Garp bile denizlerin efendisini kızdırdık diyordu.
Sengoku zaten full panikti savaş boyunca.
En güçlü dediğin Rogerla evreni ikiye bölecek haki çarpışması yapıyor adam.
Senin Garp ne yapmış ? Bir flashback bile çizmiyor Oda xd
 
Oyun büyük, Teach, Koby ile elde edemediği resmi ada talebini şimdi elde edip kutsallara dalacak. Kuzan'ın anlaşması da bu yönde muhtemelen kutsallara saldırma karşılığında katıldı.
 
WB gücünü bilen ve bu konuda mütevazı olmayan birisi. Herkese velet çekmesi buradan geliyor.

Eğer sadece kendi diyor olsaydı, haklı olma ihtimalin vardı. Adamın unvanı öyle, Sengoku bak sol atta ne demiş.
Tekrar yazmaya üşendim ama zaten tam da bu yüzden haklıyım :)
Herkese en güçlüyüm diye atar yap ama kimse için rahatını bozma, sonra baktın ölüyorsun zaten tüm tayfayı tek bir adam için savaşa sok, bir kişiyi bile kurtarama sonra da neymiş ayakta ölmüşmüş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık